Winnaar Kleurwedstrijd Colour my Sketchbook

Tot en met gisteren liep de kleurwedstrijd van Colour my Sketchbook, die we in samenwerking met Bennett Klein hadden. Je kon een digitale versie van het boek Colour my Sketchbook winnen, beschikbaar gesteld door Bennett Klein. Hier willen we Bennett Klein nogmaals hartelijk voor bedanken.

Cover Color my Sketchbook

We hadden erg veel mooie inzendingen. Deze zijn nog altijd te bewonderen op onze likepagina. In het album “Inzendingen kleurwedstrijd Colour my sketchbook“.

Het was voor ons dan ook erg moeilijk om te beslissen wie er gewonnen heeft, maar uiteindelijk hebben we unaniem besloten dat de volgende deelnemer gewonnen heeft:

  • Daniëlle Willemsen.

Winnaar

Daniëlle, zou je binnen één week na heden contact met ons op willen nemen op onze Facebook like pagina Volwassenen kleuren ook, zodat we het gewonnen boek door kunnen sturen?

Heb je niet gewonnen en heb je zo genoten van deze plaat kleuren dat je meer van Bennett Klein wil kleuren? Dit boek is ook te koop op bijvoorbeeld Bookdepository. Bij Bookdepository wordt altijd zonder verzendkosten geleverd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *