Sakura Stardust gelpennen glitter

SAM_0191

Van Kleurenenzo ontvingen wij een setje Sakura Stardust gelpennen om een review over te schrijven. Hiervoor willen we Kleurenenzo hartelijk bedanken.

Informatie die te vinden is op het internet: Handige klapblister met een op elkaar afgestemde kleurenselectie van Stardust. Verrassend leuk schrijven, tekenen en versieren. Extreem hoog glittereffect. De inkt houdt op zowel wit, zwart als glanzend papier. Gelly Roll is ’s werelds beste gelschrijver dankzij de inkt met watergedragen pigment. De unieke gel-inkt technologie zorgt voor een soepel schrijfresultaat. (geen druk vereist).

Ik had in het verleden al vaker met gelpennen gekleurd maar was nooit echt tevreden met het resultaat, dus ik begon heel voorzichtig met een mandala uit Het enige echte mandala kleurboek om te versturen. En ik was versteld. De gelpennen kleurden erg fijn en de kleurweergave is erg goed. Ook het glittereffect is erg goed. Dit zie je heel goed in de close-up.

Ik was zo enthousiast over deze gelpennen dat ik meteen nog een plaat uit het enige echte mandalakleurboek om te versturen gekleurd heb. Ik heb hierbij een plaat uitgezocht waarbij ik wat grotere banen moest kleuren en ook dit ging zonder problemen. Het enige wat mij wel op viel was dat ik soms het idee had dat de glitter op sommige plekken ietsje meer was dan op andere plekken, maar overal zag je nog meer dan voldoende glitter. Erg mooi dus.

Hierna had ik wel zoiets, ik probeer ook nog een mandala in een ander kleurboek. Dit papier is iets dunner dan het papier in Het enige echte mandalakleurboek om te versturen. Ook op dit papier kan ik eigenlijk alleen maar positief zijn over deze gelpennen. De gel en de glitter is mooi verdeeld en drukt ook niet door op dit papier. Ik ben dan ook met dit resultaat erg blij.

Conclusie: Ik ben blij verrast van deze gelpennen. De afgifte van de gel is erg goed, en ook het glitter in de gel wordt goed verdeeld. De gelpennen drukken niet door, ook niet in een boek met wat dunner papier. Gebruik je graag gelpennen, of wil je gelpennen uitproberen dan raad ik echt deze gelpennen aan. Ik wil geen andere gelpennen meer.

3 thoughts on “Sakura Stardust gelpennen glitter

  1. Hallo,
    Het lukt me niet om op de website van Kleurenenzo deze gelpennen te vinden, wel bij Bol.com. Daar kosten ze 10,99 euro voor 5 gelpennen. Ze hebben niet alleen de ‘light’versie, maar ook de ‘bright’ en de mix, allemaal aan dezelfde prijs. Er bestaat ook een versie van 10 (misschien de light en bright bij elkaar), maar die is momenteel niet beschikbaar.
    Groetjes, Jolanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *