Winactie Staedtler ergosoft potloden

Tekst Winactie

In samenwerking met Staedtler hebben we een mooie winactie voor jullie. Hier willen we Staedtler hartelijk voor bedanken.

Wat kun je winnen?

We mogen 1 maal een set Staedtler ergosoft kleurpotloden 24 stuks weggeven.

staedtler-driehoek-ergosoft-kleurpotloden-24-stuks

Wat moet je hier voor doen?

Dit waren alle voorwaarden. Kleine moeite om kans te maken op deze mooie set potloden.
De winactie loopt tot en met 19 april 2016. Op 20 april 2016 zal de winnaar bekend gemaakt worden. De winnaar wordt gevraagd of hij binnen een week contact  op wil nemen. Dus houd onze site en/of pagina goed in de gaten. Wil je geen bericht missen, dan kun je ook nog altijd onze site volgen via mail, dan krijg je automatisch een mail als wij een nieuw bericht op onze site plaatsen. De volg mogelijkheden vind je hier rechts op de site.

2 thoughts on “Winactie Staedtler ergosoft potloden

  1. Geweldig, ik zou zeer blij zijn met de 24 kleurpotloden. Mijn man heeft 20 jaar niet kunnen tekenen (door ziekte) terwijl het het graag doet en nu heeft hij het gelukkig weer op kunnen pakken en het lukt !!!! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *