ColoSolo Man II XL

Cover

Van Wilfred van der Kluft ontvingen wij de app ColoSolo Man II XL om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hiervoor willen we Wilfred hartelijk bedanken.

Informatie die is te vinden op internet: Dit is deel 2 van de best verkochte ColoSolo app wereldwijd, boordevol (XL)  nieuwe goed op elkaar afgestemde patronen.
En  net als “ColoSolo Man” speciaal ontwikkeld om Mandala’s te maken.
Met “ColoSolo Man II XL” maak je zelf je eigen, hoge kwaliteit, kleurplaten voor volwassenen. Je print ze uit op papier dat het beste past bij jouw tekenmateriaal, bijvoorbeeld kleurpotloden, viltstiften, inkt of verf.
“ColoSolo Man II XL” is dus geen App om op je tablet kleurplaten in te kleuren. Je moet de platen printen.
Je bepaalt zelf hoe ingewikkeld de kleurplaten zijn en de grootte van de kleurvlakken. Ook voor jonge kinderen kun je met “ColoSolo” uitstekend minder ingewikkelde kleurplaten maken.

Leuk, weer een nieuwe ColoSolo app. Ik ben altijd weer benieuwd hoe de app er uit ziet, of beter gezegd wat de mogelijkheden er van zijn.

Ik ben eerst eens begonnen met een aantal ontwerpen te gaan maken. En wat me hierbij opvalt is dat de app naar mijn gevoel volwassener geworden is. De app werkt nog steeds hetzelfde maar de patronen zijn mooier geworden vind ik. Je kunt ze beter in elkaar laten doorlopen.

Hier enkele voorbeelden die ik met deze app gemaakt heb.

Zoals je ziet, kun je je eigen moeilijkheidsgraad instellen. Je kunt een plaat zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt.

Ik heb  ook nog een plaat met de app gemaakt die ik ben gaan kleuren. Ik heb hierbij gekozen voor 120 grams printerpapier. Maar die keuze ligt natuurlijk altijd bij jezelf welk papier je gebruikt. Ik heb gekleurd met de ZIG Clean color real brush pens. De penseelpunt is ideaal om ook de kleinere vlakjes te kleuren. Ik heb in de plaat die ik gemaakt heb, een afwisseling gemaakt tussen fijnere en grovere vakjes. Waardoor je een fijne afwisseling krijgt. Ik ben dan ook tevreden met de plaat.

SAM_0130

Conclusie: Deze app uit de ColoSolo serie is een mooie aanvulling op de voorgaande apps. Ik, persoonlijk, denk dat deze app iets volwassener nog geworden is dan de eerste ColoSolo Man app. De patronen die in deze app gebruikt zijn, zijn mooier te combineren en sluiten, naar mijn gevoel, beter op elkaar aan. Bezit je een iPad en kleur je graag mandala’s? Dan is het aanschaffen van deze app echt het overwegen waard.

Deze app kost 1,99 en is te koop in de AppStore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *