Color zen coloring book

foto 1

Via Bol had ik dit leuke boekje Color Zen van Valentina Harper gekocht. Ik hou erg van haar stijl en wilde graag dit kleine lieve boekje ook in mijn bezit hebben.
Ook hierin laat Valentina weer voorbeelden zien:

Informatie die te vinden is op internet: ( vrij vertaald) Color Zen Coloring is een handzaam formaat kleurboek voor volwassenen, ontworpen om stress te verminderen en te ontspannen. Het bevat een selectie met geweldige kunst activiteiten die ideaal zijn om mee te nemen naar wachtruimtes, je lunchpauze of zelfs als een vorm van therapie tijdens een regenachtig weekend.

Wat als eerste opvalt is dat het boekje erg klein is. Als ik zo de voorbeelden laat zien, dan zie je aan de grote van de potlood hoe klein het is. Maar ik vind het niet tegen vallen. Juist heel lief. Dit boekje is erg divers. Je heb de typische Valentina platen met de rondjes en bolletjes. Er staan mandala’s in maar ook bloemen en teksten. Zie hier de voorbeelden.

Mijn eerste twee platen heb ik gekleurd met Caran d’ache Pablo. De potloden gaan fantastisch op het papier. Het papier voelt iets grof aan. Ik heb er 2 gemaakt omdat de tekeningen best klein zijn maar ook makkelijk weg kleuren.

Mijn derde plaat heb ik gekleurd met Koi Sakura Brushpennen. Ze drukken een beetje door maar het boekje is enkelzijdig gedrukt dus dat maakt niet zoveel uit. De brushpennen gaan goed op het papier.

foto 10

Conclusie:
Ik ben fan van Valentina haar platen. Dit boekje kon dan ook niet ontbreken in mijn collectie. Het papier is zowel geschikt voor stift als potlood. Dit boekje is een leuk formaat en zeker te kleuren voor iedereen.
Dit boek mag zeker niet ontbreken in je kleurboeken collectie.

Gegevens van dit boek:
Titel: Color zen coloring book
Illustrator: Valentina Harper
Uitgever: Design Originals
Aantal pagina’s: 64
Afmetingen: 5 x 135 x 208 mm
ISBN: 9781497200326

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *