Even wat uitleg

Zoals jullie weten plaatsen we regelmatig links van Bol. Dit doen we onder onze recensies, maar ook op onze Facebook-like pagina. Dit doen we natuurlijk omdat we jullie willen wijzen waar bepaalde dingen te verkrijgen is, en om jullie te voorzien van tips van nieuwe of leuke boeken.  Maar dit doen we ook omdat we partner geworden zijn van Bol. Dit wil zeggen dat we voor iedere verkoop die via onze link gedaan is, we een heel klein percentage er van krijgen. Dit kost jullie niks extra, maar wij zijn er heel erg mee geholpen.

Wat doen we met deze inkomsten?

We betalen hier o.a. de kosten van de server van, waar deze site op draait.

We hebben regelmatig winacties, die doen we meestal in samenwerking met een bedrijf, echter de verzendkosten zijn dan meestal voor onze rekening, dus dat doen we hier van betalen.

Als er nog wat overblijft dan doen we een extra winactie.

bolcom
Zo dat alles wat we van jullie verkopen ontvangen, ook weer netjes bij jullie terug komt. We willen hier niet aan verdienen, maar omdat het voor ons ook een hobby is, is het natuurlijk ook fijn als de kosten voor ons ook niet te hoog worden. Vandaar dat wij dus vaker verwijzen naar Bol.

Dus wil je bestellen bij Bol, ook al zijn het geen kleurmaterialen, wil je het dan via onze link doen? Dit kan via: Bol (als je hier klikt zie je gewoon de bol site, maar weet bol dat het via onze site gebeurd). Jou kost het niks extra en wij zijn heel erg geholpen hiermee. De verkoop loopt verder gewoon via Bol.  Als je op de eerste link klikt ziet het eigenlijk ook gewoon hetzelfde uit. Alleen dat Bol dan weet dat je op onze link geklikt hebt. Dus wil je ons en dus eigenlijk ook jezelf dit plezier doen? Dankjewel alvast. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *