Posh Coloring book: Inspirational Quotes for fun & relaxation

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

SAM_0050

Van Andrews McMeel Publishing ontvingen wij het Posh Coloring book: Inspirational Quotes for fun & relaxation om een recensie over te schrijven. Hiervoor willen we Andrews McMeel Publishing hartelijk bedanken.

Informatie die te vinden is op internet (Vrij Vertaald): 126 Mooie spreuken om te kleuren, om je hoofd leeg te maken en je hart te vullen met inspiratie.
Relax en ontspan met de positieve tekeningen die gemaakt zijn door Deborah Muller. Posh Coloring: Inspirational Quotes biedt creativiteit, dankbaarheid en geluk op iedere pagina!

Dit boek bevat allerlei positieve spreuken die in een kleurplaat verwerkt zijn, wat ik zelf leuk vind. Je wordt zo tijdens het kleuren ook nog gemotiveerd om positief te denken. Altijd goed toch. Ik zal jullie eerst enkele voorbeelden laten zien die in het boek staan.

Zoals je ziet in de voorbeelden zijn de tekeningen vrij afwisselend. Van heel druk tot vrij rustig, wat ik altijd wel fijn vind.

Ik ben natuurlijk ook gaan kleuren. En heb hierbij gekozen voor de Faber Castell Polychromos in combinatie met de Caran d’Ache Pablo potloden. De potloden kleurden erg fijn op dit papier. Ook verlopen kon je op dit papier erg goed maken. Ik ben dan ook best blij met het resultaat van deze plaat.

SAM_0052
Hierna ben ik ook met stift gaan kleuren. Deze keer heb ik gekleurd met de Faber Castell Pitt Artist pen Brush. De stiften kleurden mooi op dit papier. Als je aan het kleuren bent, lijkt het alsof het heel vlekkerig uitziet, echter, als de inkt droog is, is het mooi egaal opgedroogd. De stiften drukken heel lichtjes door. De kleurplaat, op de achterkant van de gekleurde plaat, kun je wel nog gewoon kleuren. Zelfs met potlood. Dus het doordrukken valt reuze mee.

SAM_0051
Conclusie: Dit boek bevat inspirerende quotes, zoals de titel al zegt, waar iedere keer weer een mooie plaat bij gekleurd is. Er zitten erg afwisselende platen bij. Van vrij rustig tot wat drukkere, net waar je op dat moment zin in hebt. Potloden en stift kleurden erg fijn op dit papier.

Gegevens van dit boek:
Titel: Posh Coloring book: Inspirational Quotes for fun & relaxation
Illustrator: Deborah Muller
Uitgever: Andrews MacMeel Publisher
Aantal pagina’s: 128
Afmetingen: 18,3 x 0,76 x 24,1 cm
ISBN: 9781449474188

Dit boek is o.a. verkrijgbaar op Bol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *