Posh Adult Coloring Book: Happy Doodles for Fun & Relaxation

This is the Dutch review. Do you want to read the English review. Press here.

SAM_0038

Van Andrews McMeel publishing ontvingen wij het Posh Adult Coloring Book: Happy Doodles for Fun & Relaxation om een recensie over te schrijven. Hiervoor willen we Andrews McMeel Publishing hartelijk bedanken.

Informatie die te vinden is op internet: Mooie bloemen, planten, vogels en dieren wachten om ingekleurd te worden, alles van de hand van Flora Chang. Je ziet duidelijk de hand van Flora Chang in de tekeningen, het lieve en ingewikkelde stijl om te kleuren.

Naast het Posh Adult Coloring Book: Paisley Designs for Fun & Relaxation kregen we uit deze serie ook het Happy doodles boek. Waar je, zoals de naam al zegt, leuke doodles in terug vindt.

Ik zal je eerst wat voorbeelden laten zien, zodat je weet wat er voor platen in dit boek staan.

Na het doorbladeren, ben ik natuurlijk ook een plaat gaan uitzoeken om te kleuren. Ik heb hierbij gekozen voor deze uil. Ik heb gekozen om deze in te kleuren met de Faber Castell Pitt brush pens. De stiften kleurden erg fijn op dit papier. De kleur wordt goed weergegeven. Je ziet ook bijna geen strepen van het kleuren. De stiften drukken heel lichtjes door, maar de plaat aan de achterkant is nog gewoon te kleuren. Ik ben wel erg tevreden met dit resultaat.

SAM_0039

Ik heb hierna een plaat gekleurd met de Faber Castell Polychromos potloden. Ik heb bij deze plaat bijna geen druk op de potloden uitgeoefend wat resulteert in hele zachte kleuren maar vind ik bij deze plaat erg goed passen. Er wordt toch voldoende pigment afgegeven en de kleurweergave is goed te noemen. Ik heb de plaat niet nabewerkt, omdat ik hem zo al erg mooi vond.

SAM_0041

Conclusie: Ook dit boek uit de Posh serie is weer erg leuk en afwisselend. Je vindt er zeer afwisselende platen in. Het papier is erg fijn voor potloden en voor stift. Met stift drukt het heel lichtjes door, maar de plaat op de achterkant is wel nog gewoon te kleuren. Dit is een boek waar je menig uurtje plezier aan beleefd.

Gegevens van het boek:
Titel: Posh Adult Coloring Book: Happy Doodles for Fun & Relaxation
Illustrator: Flora Chang
Uitgever: Andrews McMeel publisher
Aantal pagina’s: 128
Afmetingen: 18,3 x 1,3 x 24,1 cm
ISBN: 9781449475581

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *