Posh Adult Coloring Book: Paisley Designs for Fun & Relaxation

This is our Dutch review. Do you want to read our English review? Press here.

SAM_0031

Van Andrews McMeel publishing ontvingen wij het Posh Adult Coloring Book: Paisley Designs for Fun & Relaxation om een recensie over te schrijven. Hiervoor willen we Andrews McMeel Publishing hartelijk bedanken.

Informatie die te vinden is op internet (Vrij vertaald): Posh Adult Coloring Book: Paisley Designs for Fun & Relaxation inspireert je om te ontspannen en plezier te beleven aan meer dan 100 mooie paisley motieven om in te kleuren.  De immens populaire paisley patronen zijn een plezier om in te kleuren. Het ingewikkelde trakteert je met een tevreden en mooi kleur ervaring dat resulteert in een mooi geillustreerde afbeelding en een uitgeruste geest. Illustrator Teresa Roberts Logan is gespecialiseerd in allerlei paisley patronen, flora en fauna, internationale thema’s, mythische en hemelse wezens, vakantieplaatjes, zeeleven en veel meer.

Dit boek bevat een verscheidenheid aan platen, dat zie je meteen als je het boek doorbladert. Ik zal je hier ook wat voorbeelden laten zien.

Zoals je ziet, voor ieder wat wils. Van fijn priegel werk tot iets makkelijkere platen. Dus in welke bui je ook bent, hier vind je altijd wel iets wat bij je bui past.

Ik ben natuurlijk ook gaan kleuren in dit boek. Ik heb eerst met potlood gekleurd en heb hierbij gekozen voor de Koh-I-Noor Polycolor potloden. De potloden gleden fijn over het papier. De kleurafgifte was goed zelfs bij heel weinig druk. Zo als je ziet heb ik gekozen voor een makkelijkere plaat met leuke kleine details er in verwerkt. Erg leuk om te doen. En ben dan ook tevreden met het resultaat.

SAM_0032

Hierna ben ik nog een plaat gaan kleuren met stift. Ik heb hierbij gekozen voor de ZIG Clean color real brush pennen. Met deze stiften kun je kleuren mengen of verdunnen met water. Ik heb dat allemaal uitgeprobeerd op dit papier. En het ging hartstikke goed. Het papier rulde niet. Het bleef gewoon in goede vorm. De kleuren worden mooi weergegeven. De kleuren drukken helaas wel iets door op de achterkant. En de stukken waar ik met verloop gekleurd heb, drukken erger door dan de overige stukken.

SAM_0033

Conclusie: Het boek bevat veel variatie qua kleurplaten. Er zit voor ieder wel wat wils in. Of je nu wat makkelijks of net priegelplaat wilt kleuren. Het kan allemaal in dit boek. Potloden kleurden erg fijn op dit papier. Ook bij weinig druk werd er genoeg pigment afgegeven. Stift kleurde ook erg fijn, al drukten de stiften wel door. Met verlopen kleuren en dergelijke ging ook goed. Het papier bleef gewoon mooi. Het is een boek waar je menig uurtje plezier aan zult beleven.

Gegevens van dit boek:
Titel: Posh Adult Coloring Book: Paisley Designs for Fun & Relaxation
Illustrator: Teresa Roberts Logan
Uitgever: Andrews McMeel Publishing
Afmetingen: 18,3 x 1,3 x 24,1 cm
Aantal pagina’s: 128
ISBN: 9781449474201

Dit boek is o.a. verkrijgbaar op Bol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *