Mandala coloring book mega bundle 4 & 5

foto 1

Deze leuke serie mandala boeken wilde ik toch even aan jullie laten zien. Er zijn diversen uitvoeringen in deze serie. Ik heb gekozen voor Vol. 4 & 5.

Informatie die te vinden is op het internet (vrij vertaald): Diversen reeks mandala kleurboeken in paperback.
Per boek 100 diversen mandala’s. Voor jong en oud vele uren kleurplezier.

Er zijn van deze serie onder andere ook nog deze uitvoeringen. Ook met elk weer veel diversen mandala’s van grover tot priegelwerk.

Uit vol. 4 & 5 zijn dit een paar voorbeelden:

Ik heb voor mijn eerste plaat gekleurd met potloden en wel de Caran D’ache Pablo. Ik heb in deze plaat diversen kleurtjes gebruikt. Het papier voelt vrij dun maar toch was het geen enkel probleem om er mooi op te kleuren. Het pigment hecht prima en de kleuren mengen zich goed. Heb geen gebruik gemaakt van een blender want dat was bij deze plaat niet nodig.

foto 8

Wat ik persoonlijk een erg fijne bijkomstigheid vind is dat deze boekenreeks enkelzijdig bedrukt zijn. Dus alle kleurmaterialen kun je er in gebruiken. Zeker een pluspunt. Doordrukken is dus eventueel geen enkel probleem.

Mijn volgende plaat heb ik gekleurd met Spectrum Noir markers. Karton er tussen en kleuren maar. Ondanks dat het papier, zoals ik al aan aangaf, vrij dun aanvoelt, kleuren de markers er heerlijk op. Ze vloeien niet door over de lijnen. Het mengen met deze markers ging ook super. Het papier dat daardoor toch wel nat word krulde of bobbelde niet op.

foto9

Conclusie: Een superleuk mandala boek met 100 diversen platen. Enkelzijdig bedrukt dus met alle materialen in te kleuren. Iets dunner papier maar toch van mooie kwaliteit. Zeker een aanrader voor beginnende en gevorderde kleurders onder ons. Kijk ook eens naar de 2 andere uitvoeringen.

Gegevens van dit boek:
Titel: Mandala coloring book Mega bundle vol. 4 & 5
Auteur: Mjt Publishing  & Penny Farthing Graphics
Uitgever: Createspace
Aantal pagina’s: 200
Afmetingen: 216 x 279 x 11 mm
ISBN: 9781501042355

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.

 

One thought on “Mandala coloring book mega bundle 4 & 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *