Winactie Artistiek kleurboek voor volwassenen

Tekst Winactie

In samenwerking met Bassafaris hebben we weer een mooie winactie voor jullie!

We mogen namelijk het boek “Artistiek kleurboek voor volwassenen” weggeven. Wil je meer over dit boek weten? Lees dan onze review.

SAM_0002

Informatie die te vinden is op het internet: Met dit kleurboek maak je schilderachtige tekeningen met kleurpotlood. Het boek bestaat uit tien prachtige full-color afdrukken van schilderijen van Johan Hoekstra, een Zuid-Afrikaanse wildlife artist. De platen zijn met een speciale techniek licht afgedrukt in grijs-wit die ingekleurd kunnen worden. Kleuraanwijzingen staan op de achterkant van het kleurboek.

Wat moet je hier voor doen?

Meer hoef je niet te doen. Heb je deze 3 stappen ondernomen dan maak je kans op dit waanzinnig mooie kleurboek. Deze actie loopt tot en met 19 Februari 2016. Op 20 Februari 2016 zullen we een winnaar bekend maken. Deze winnaar dient zich dan binnen een week te melden, dus houdt onze berichten goed in de gaten.

Gegevens Kleurboek:
Titel: Artistiek kleurboek voor volwassenen
Illustraties van: full-color afdrukken van schilderijen van Johan Hoekstra
Uitgebracht door: Bassafaris.nl
Aantal kleurplaten: 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *