ColoSolo Tombow

icon350x350Informatie die te vinden is op internet: Dit is een speciale uitgave van de unieke ColoSolo serie.
Deze versie is gemaakt in samenwerking met Tombow en geeft een overzicht van alle mogelijkheden die in de andere ColoSolo Apps zijn gebruikt plus speciaal voor Tombow ontworpen patronen.
Op deze manier proberen wij de twee werelden van digitaal ontwerpen en het handmatig inkleuren met prachtige levende kleuren te combineren.
Door gebruik te maken van deze App in combinatie met de ABT Dual Brush Pens krijgt U een mooi inzicht in de mogelijkheden van beide producten.

We hebben al eerder enkele ColoSolo apps getest en daar waren we altijd erg te spreken over. Dus we waren wel benieuwd of door deze samenwerking tussen ColoSolo en Tombow er weer een mooie nieuwe app ontstaan was.

We zijn eerst zelf eens met de app gaan stoeien. Deze app is trouwens gratis te downloaden in de appstore.

Ik zal jullie wat zelfgemaakte voorbeelden laten zien.

Je komt in deze app mogelijkheden uit alle voorgaande apps van Colosolo tegen. Dit maakt deze app ook ideaal om uit te testen of je de ColoSolo iets vindt, voordat je de andere colosolo apps aanschaft.
Wat wel opvalt bij deze app is dat het kleuren van bijvoorbeeld de waaiers erg lastig wordt. De vakjes hierin zijn erg klein en zijn zelfs met de penseelpunt van de Tombow ABT erg moeilijk te kleuren zonder meteen buiten de lijntjes te kleuren. Je zou de waaiers natuurlijk wel in een kleur kunnen kleuren.

Ik heb de plaat die ik gekleurd heb uitgeprint op 120 grams papier. Ideaal om met stift op te kleuren. Ik heb natuurlijk de Tombow ABT Dual brush pens gebruikt om te kleuren, maar je kunt de gemaakte platen natuurlijk ook met andere materialen kleuren. Het kleuren van de gemaakte plaat ging goed.

SAM_0012
Conclusie: Het is weer een erg leuke app die ColoSolo gemaakt heeft voor Tombow. De waaiers die in de app zitten zijn wat moeilijker te kleuren maar dit zou je kunnen oplossen door deze wellicht in een zelfde kleur te kleuren. Misschien kan dit in een update wel aangepast worden. De app is alleen voor de iPad gemaakt, dus helaas kunnen android gebruikers geen gebruik maken van deze app.

Deze app is gratis te downloaden in de appstore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *