Keltische Mandala’s kleuren

1
Informatie die online te vinden is over dit boek:
In de Keltische mandala’s in dit kleurboek zijn symbolen verwerkt uit de geschiedenis en de mythen van de Kelten. Tijdens het kleuren en het kijken naar deze mandala’s kan de betekenis van de magische symboliek in de mandala’s ervaren worden. Het kleuren van mandala’s is een rustgevende en inspirerende bezigheid. Jeannette van der Velden heeft een jarenlange ervaring in het mandalatekenen. Zij heeft teken- en schildercursussen, fotografiecursussen en de opleiding tot mandaladocent gevolgd. Zij is vooral geboeid door de Keltische historie en mystiek.

Van uitgeverij Akasha mocht ik twee boeken recenseren. Namelijk dit boek en het boek Akasha Mandalakleurboek. Dankjewel hiervoor.

In dit kleurboek zitten afwisselende platen. Er zitten makkelijk en moeilijke platen. Dit is wel fijn, hierdoor kun je altijd zelf bedenken wat je wilt. Als je snel een kleurplaat wilt doen kun je een makkelijke plaat maken waar je dan ook niet al te veel tijd voor nodig hebt. Andere momenten kun je een wat moeilijkere plaat doen.

Ook dit boek is eenzijdig bedrukt. Dit is wel fijn, want als je met stiften kleurt drukt het inderdaad door op de achterkant. Wat nu dus geen probleem is omdat er op de achterkant geen kleurplaat staat.

Het papier van dit boek is mooi wit en heeft een fijne structuur waardoor het erg fijn kleurt.

Ook dit is weer een erg mooi boek van Uitgeverij Akasha.
Dit boek is o.a. te koop bij bol.com

One thought on “Keltische Mandala’s kleuren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *