Diverse kleurmaterialen

Van Gantinova kregen we ook nog enkele kleinere kleurmaterialen. Denk hierbij aan slijpers en potloodverlengers en dergelijke om uit te proberen. Hiervoor willen we Gantinova natuurlijk weer hartelijk bedanken.

foto 1

Deze handige potloodverlenger kan eigenlijk niet ontbreken bij je materialen. Het is erg jammer als je dure potloden korter worden in gebruik. Door deze potloodverlenger kun je nog veel verder gebruik maken van je potlood. Hij is een verlengstukje zodat je met een klein stukje potlood toch nog goed kan kleuren. Je hebt daardoor dus langer plezier van je potloden.

Deze op de foto kun je aan 2 kanten benutten. Een kant is voor grotere grove potloden en de andere kant voor de doorsnee potlood. De maten mogen iets verschillend zijn want door het verschuifbare klemmetje erop kun je de maat aanpassen.

foto 2
Kum medi grip slijper. Dit is een slijper met een opvangreservoir. Deze slijper is apart vorm gegeven zodat die fijn in de hand ligt. Door de speciale vorm zorgt deze slijper ervoor dat zowel links- als rechtshandige mensen deze slijper op de juiste manier vast houden en een goede grip hebben bij het slijpen. Je hebt een speciale links- en rechtshandige slijper. Zodat je altijd de juiste grip hebt. Deze slijper wordt zelfs door verschillende ergotherapeuten geadviseerd vanwege de juiste grip die je automatisch aanneemt.

SAM_0412

Kum Softie Pop line slijper. Deze slijper ziet er alleen al leuk uit door de harmonicavorm. Je kunt hem handig meenemen door hem fijn bij elkaar te duwen. Dan neemt hij een stuk minder ruimte in. Het reservoir is groot genoeg en kan dus heel wat slijpsel opvangen. Je hebt 2 slijpers in 1. Eén slijper van 8 mm doorsnede en een van 11 mm doorsnede. In verschillende leuke kleurtjes te krijgen.

SAM_0418

Heb je vaak last van je vingers tijdens het kleuren? Kramp? Dan is de potlood grip de ideale oplossing. Door de potlood grip over de potlood of stift te schuiven wordt de stift iets breder waardoor je een ergonomische houding krijgt en de kramp in de hand vermindert wordt. Ik vind ze ideaal. Je hebt een links en een rechtshandige versie. Dus daar moet je altijd even op letten dat je de goede hebt. Het is redelijk flexibel materiaal waardoor je ze over verschillende afmetingen potlood kunt schuiven.

Kum 4 in 1 slijpers. Deze slijpers heb je meteen 4 verschillende afmetingen in 1. De slijpers kunnen potloden slijpen met afmetingen van 7,8,10 en 11 mm. Hierdoor heb je de mogelijkheid om verschillende gangbare potloden te slijpen. Je hebt deze slijpers ook in verschillende vrolijke kleurtjes.

SAM_0414

De Kum Tip top touch is een potlood, slijper en gum in een. Zo heb je alles bij de hand. Deze potlood is dus ideaal voor de tekenaars onder ons. Hierdoor hoef je nooit meer op zoek naar een gum of slijper.

Zoek je een handig etui voor bijvoorbeeld je potloden in op te bergen? Dan is het potlood vouw etui wellicht heel handig. Hierbij kun je 28 potloden opbergen en als je ze gebruikt kun je het etui handig rechtop zetten en zo heb je een mooi overzicht van je potloden. Ben je uitgekleurd? Klap je het etui dicht en zijn de potloden netjes opgeborgen en kun je ze zelfs handig meenemen. Dit etui is onder andere bij Teken & Schilder outlet te krijgen.

full32701700_a

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Gantinova dan kun je Gantinova volgen op Facebook.

Wil je weten waar bepaalde producten te koop zijn kijk dan voor informatie op de site van Gantinova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *