Winactie De savanne

Tekst Winactie

In samenwerking met Karakter uitgevers hebben we weer een mooie winactie voor jullie!

We mogen namelijk het boek “De savanne” weggeven.

9200000051539545

Informatie over het boek: Marotta’s prachtige illustraties dagen je uit om ze zo mooi mogelijk in te kleuren. Vul de tekeningen aan door fijnen lijnen toe te voegen of geef juist wat extra kleur aan het uitgestrekte graslandschap van de savannes van Afrika, Azië, Zuid-Amerika en Australië. Verlies jezelf in de prachtige tekeningen van de natuurwonderen van dit unieke landschap, van acaciabomen tot reuzenmiereneters, kangoeroes en zebra’s.

Wat moet je hier voor doen?

Meer hoef je niet te doen. Heb je deze 3 stappen ondernomen dan maak je kans op dit waanzinnig mooie kleurboek. Deze actie loopt tot en met 8 Februari 2016. Op 9 Februari 2016 zullen we een winnaar bekend maken. Deze winnaar dient zich dan binnen een week te melden, dus houdt onze berichten goed in de gaten.

Gegevens van dit boek:
Titel: De savanne
Ondertitel: Kleur jezelf kalm
Illustrator: Millie Marotta
Uitgever: Karakter uitgevers
Aantal pagina’s: 96
Afmetingen: 251 x 254 x 12 mm
ISBN: 9789045208855

 

One thought on “Winactie De savanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *