Kleurcadeauboek Speciaal voor jou

foto 1

Dit leuke boekje kregen we van Imagegroup Holland om er een review over te schrijven. Natuurlijk willen we Imagegroup hier hartelijk voor bedanken.

Informatie die te vinden is op internet: Kleurboeken zijn allang niet meer het domein van alleen kinderen. Ook volwassenen ontdekken in toenemende mate het plezier van kleuren, het herkennen van vormen en het werken met diverse technieken en materialen. Met deze trendy kleurcadeauboeken kun je je artistieke talenten botvieren. Ingenieuze patronen en verrassende tekeningen worden afgewisseld met inspirerende teksten. De boeken worden geleverd met vijf kleurpotloden Daarmee zijn het perfecte cadeaus om te geven en te krijgen. Het omslag is gedrukt op kraftpapier met hippe fluorinkten.

Wat is dat een leuk boekje zeg. Door de teksten die erin staan ga je je wel echt “speciaal” voelen. Erg leuk bedacht. Bij het boekje zit een kokertje met 5 basis potloden. Ook erg leuk bedacht. Ik zal hieronder wat voorbeelden laten zien.

Het eerste plaatje wat ik heb gekleurd is met de basis potloden die in het kokertje zitten. De potloden gaan, naar mijn mening, niet zo lekker op het papier maar voor het cadeau te geven is het een prima potloodje. Je kan er mee uit de weg om kennis te maken met het “Volwassenen kleuren ook”.

foto 5

Mijn tweede plaatje heb ik gekleurd met Prismacolor. Ik heb hierbij ook de blenderpotlood van Prismacolor gebruikt.
Jeetje zeg, die potloden gaan fantastisch over het papier. Ik ben dan ook zeer verrast over het resultaat van deze plaat! Ik vind hem zelf erg mooi gelukt!

foto 6

Mijn derde plaat heb ik gekleurd met Faber Castell Pitts Brush. Ook hierbij verdraagt het papier de stiften goed. En ze drukken ook niet door. Ik wilde door deze plaat met goud en zilver te kleuren laten zien hoe anders het effect is met kleur. Door de zwarte accenten heb ik toch geprobeerd om de plaat een beetje rust te geven. Ik vind de plaat erg leuk geworden zo.

foto 7

Conclusie: Wat een ontzettend leuk boekje met erg “speciale” teksten erin. Zoals ik al zei, je gaat je er wel speciaal door voelen. De potloden zijn een goede basis maar niet bijzonder. Misschien is dat een klein verbeterpuntje. Verder kan ik alleen maar goeds zeggen over het boekje. Papier blijft ook met de stiften mooi en met potlood gaat het helemaal fantastisch. Dit boekje is zeker een leuk cadeau voor wat voor gelegenheid dan ook om te geven aan iemand die “speciaal” voor je is.

Gegevens van het boek:
Titel: Kleurcadeauboek Speciaal voor jou
Uitgever: Imagegroup Holland
Afmetingen: 13 x 13 cm
ISBN: 9789461447166

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.

One thought on “Kleurcadeauboek Speciaal voor jou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *