Licht in jezelf – Inspiratie kleurkaarten

foto 1

Van Ook Anders kregen we dit mooie setje kaarten om er een review over te schrijven. Onze hartelijke dank hiervoor.

Informatie op het internet: 26 Mooie stevige inspiratiekaarten om zelf in te kleuren. Elke kaart heeft een eigen boodschap en betekenis die je weer meer inzicht in jezelf kan geven. Elke kleur heeft zijn eigen verhaal. Deze kleurkaarten gaan nog een stapje verder…
De tekeningen zijn gemaakt met een boodschap waardoor je meer inzicht in jezelf kan krijgen.

Wat gelijk opvalt is de leuke verpakking van deze kaarten. Ze nodigen gelijk uit om ook cadeau te geven. Na het uitpakken is er genoeg keuze tussen de 26 verschillende kaarten. Hieronder een voorbeeld van een paar kaarten.

De kaarten zijn mooi stevig en de eerste kaart die ik uitgekozen heb, is gekleurd met de Faber castell pitt brush. Op elke kaart staat op de achterkant een mooie betekenis van de tekening. Deze sprak me erg aan. De pitt brush is erg fijn om mee te kleuren op deze kaarten. Ze drukken niet door en de inkt trekt bijna streeploos op.

De volgende plaat heb ik gekleurd met de Koh i Noor polycolor. Doordat de kaarten iets een glad laagje hebben, kleuren de potloden heerlijk op dit papier. Het pigment hecht er super op. Ik heb de kaart na het kleuren nog afgewerkt met een blender potlood. Papier blijft goed en rult niet op.

foto6

De betekenis op de volgende kaart vond ik ook erg mooi, daarom heb ik er nog maar een gekleurd met de Faber Castell pitt brush. Het zijn zulke leuke kaarten en doordat het formaat niet zo erg groot is kleuren ze heerlijk weg.

Heb er ook nog een met markers gekleurd. Die drukken niet erg veel door dat geeft de goede kwaliteit van het papier al aan. Deze, met markers, was erg leuk gelukt en omdat ik hem nog even niet in de kast wilde leggen, zit er in het pakket een leuke houten plank met een klem. Daar kun je je creaties tussen doen en dan leuk ergens neer zetten of ophangen.

foto-9

Kijk ook eens op je gemak naar de kaart met uitleg van de kleuren. Erg mooi om eens te kijken wat je lievelingskleuren zijn en de betekenissen daarvan.

foto 10

Mijn conclusie over deze set: Een aanrader om jezelf of iemand anders cadeau te doen. De kaarten zijn erg afwisselend en je kunt er bijna met alle kleurmaterialen op kleuren. Vooral de uitleg achterop de kaarten is leuk om te lezen. Het handige plankje met klem die erbij zit geeft een aanvulling om je creaties te tonen.

Gegevens:
Titel: Licht in jezelf – inspiratiekaarten
Illustrator: Sandra van Nistelrode
Uitgever: Mvscreations in opdracht van Ook Anders
Aantal kaarten: 26
ISBN: 8789492310040
Prijs: € 22,50

Dit setje inspiratiekaarten is verkrijgbaar bij Ook Anders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *