Staedtler Triplus fineliners Neon Colours

SAM_0281Informatie van het internet:

  • Fineliner met superfijne, in metaal gevatte punt
  • Ergonomische, driekantige vorm voor ontspannen en comfortabel te schrijven
  • DRY SAFE – kan dagenlang open liggen zonder uitdrogen (Test ISO 554)
  • Inkt op waterbasis
  • Uitwasbaar uit de meeste textielsoorten
  • Opstelbare STAEDTLER box
  • PP lichaam garandeert een langere levensduur
  • Lijnbreedte ca. 0.3 mm

We hadden natuurlijk al de Staedtler triplus fineliners en daar waren we erg tevreden over. Dus toen de neon kleuren uitkwamen deze ook gekocht en al vaker in een plaat verwerkt. Nu dan ook eindelijk eens een aantal platen alleen met de neon kleuren gekleurd.

SAM_0283

Ik ben begonnen in het kaartenboekje Bloemenmagie. Dit zijn kaartjes om te versturen dus iets dikker papier. De fineliners kleurden erg fijn op dit papier en de kleuren worden mooi weer gegeven. Door de zwarte achtergrond van deze kaart komen de Neon kleuren extra goed tot hun recht. Je merkt ook dat de neon kleuren net als de gewone fineliners erg fijn kleuren.

SAM_0280

Hierna heb ik een plaat gekleurd uit De enige echte kleurscheurkalender 2016. De kalender is enkelzijdig bedrukt en ik was wel benieuwd of de neon kleuren hierbij zouden doordrukken, als dit zou gebeuren zou dat geen probleem zijn, maar nee, ze drukken helemaal niet door. Dat is dus een heel mooi pluspunt. Ook zijn deze fineliners goed geschikt om iets grotere vlakken te kleuren. Dit is vaak met fineliners toch een probleem maar hierbij ging dit moeiteloos.

SAM_0220

Conclusie: Deze fineliners zijn een hele leuke aanvulling op de Staedtler triplus fineliners. De kleuren zijn inderdaad echte neon kleuren en zijn erg goed. De stiften drukten niet door en ook voor grotere vlakken kleuren zijn ze erg goed geschikt.

Deze neon Fineliners zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *