Winnaars ColoSolo Christmas app voor IOS (i-Pad)

Tot en met gisteren liepen de winactie die we in samenwerking met ColoSolo hadden. Je kon de ColoSolo Christmas app voor IOS (i-Pad) winnen.

Chr icon1024x1024

Uit de deelnemers hebben we bekeken wie aan de voorwaarden voldeed en hieruit hebben we 2 winnaars getrokken.

De onderstaande winnaars hebben gewonnen…

  • Astrid Reining
  • Esmeralda Hoppenbrouwers

Winnaars, zouden jullie ons een privé bericht willen sturen op onze Facebook like pagina Volwassenen kleuren ook? Mochten de winnaars niet binnen een week reageren, dan zullen er op 26 december 2015 nieuwe winnaars gekozen worden.

Heb je niet gewonnen en wil je toch graag in het bezit komen van de ColoSolo Christmas app voor IOS (i-Pad)? De app is o.a. te betellen in de appstore.

Er is ook een Holiday gift bundle in de appstore te verkrijgen van € 16,00 voor €10,00. De Holiday Gift bundle bevat alle apps van ColoSolo, te weten ColoSolo Calender, ColoSolo Christmas, ColoSolo Dome, ColoSolo Fly, ColoSolo Box, ColoSolo Geo & ColoSolo Man.

Heb je in het verleden al 1 of meerdere apps gekocht worden die van die € 10,00 afgetrokken, waardoor je de app ook gratis of bijna gratis kunt krijgen. De aanbieding van de Holiday gift bundle geldt tot en met 6 januari 2016.

Door de mooie prijs van € 10,00 is de Holiday gift bundle natuurlijk ook hartstikke leuk om cadeau te doen door middel van een itunes cadeaukaart van € 10,00. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen met de aanstaande feestdagen. Hierdoor heb je uren kleurplezier.

Wij bedanken ColoSolo voor deze mooie en leuke winactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *