Mijn wonderlijke wereld deel 3

mas 1

Van Masja ontvingen wij Mijn wonderlijke wereld deel 3 en ik ga daar een review van schrijven. We bedanken Masja hartelijk voor het ontvangen boek.

Internet: Een mooie winter kleurboek voor volwassenen Inclusief 46 pagina’s !!! 
Hou je van dieren, mandala, Zentangles, paisley ontwerpen en ornamenten?
Dan is dit kleurboek perfect voor u! 
Elke tekening heeft veel details, zodat u een prachtig kunstwerk kan maken. Wees creatief en geniet!

Hierbij wat voorbeelden:

Het winterboek is een typisch Masja boek en ik kan niet wachten om erin te beginnen. Platen zijn erg mooi en erg gedetailleerd. Er staat voor ieder wat wils in zoals de inleiding al aangeeft. Papierdikte is op het eerste oog beter dan de andere delen en dat vind ik zeker een pluspunt.

mas 6

Voor deze plaat heb ik de Caran d’Ache luminance gebruikt en de blenderpotlood van prismalo. Ow ow wat een genot om met deze combinatie te werken. Het papier werkt super en de potloden doen het fantastisch op dit papier. Echt top! Ik ben dan ook meer dan tevreden over deze plaat.

mas 7

Voor deze plaat wilde ik eens iets anders kleuren dan dat ik normaal doe. Ik heb voor deze plaat gekozen voor stabilo, faber castell pitts brush en voor de achtergrond heb ik Koh-I-Noor softpastel gebruikt.
De stift doet het ook goed op het papier en de softpastel laat zich mooi uitwerken.
Deze plaat is leuk geworden maar het eind beeld was toch anders geworden dan ik  in mijn hoofd had. Maar het gaat om de stiften en die doen het goed op dit papier. Doordrukken doen ze niet, wat altijd fijn is in een dubbelzijdig gedrukt boek.

Conclusie:  Een erg mooi boek weer, zoals we zijn gewend van de andere 2 delen van Masja. Papier is beduidend beter dan de eerste 2 delen en daar ben ik heel blij om.
Deze boeken zijn voor ieder wat wils en mag dan ook niet ontbreken in de collectie van Masja!

Gegevens van het boek: 
Titel: Mijn wonderlijke wereld deel 3
Illustrator: Masja van den Berg
Uitgever: JP Publishing
Aantal pagina’s: 46
Afmetingen: 246 x 246 x 6 mm
ISBN: 8710823003479

Dit boek is verkrijgbaar in de webshop van Masja’s Artwork.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *