Akasha Mandala Kleurboek

cover

Informatie die online te vinden is over dit boek:
Het Akasha Mandalakleurboek biedt een grote verscheidenheid aan in te kleuren mandala’s. Achttien mandalaliefhebbers, van wie een boek op het gebied van de mandala door Uitgeverij Akasha is uitgegeven, hebben hun bijdrage aan dit boek geleverd. De variatie in mandala’s die hierdoor is ontstaan, maakt het kleuren extra leuk en is bovendien een mogelijkheid om kennis te maken met zeer verschillende stijlen.

Van uitgeverij Akasha mocht ik twee boeken recenseren. Het Akasha mandala Kleurboek en Keltische Mandala’s kleuren. (de recensie hiervan vind je hier)

Op de site van Akasha kun je enkele voorbeelden uit dit boek bekijken: Klik hier

Mandala’s vind ik altijd erg rustgevend om te kleuren en door de terugkerende patronen vind ik dat je altijd een mooi geheel kunt creëren.

De mandala’s in dit boek zijn van verschillende tekenaars die verbonden zijn aan uitgeverij Akasha. Hierdoor krijg je een leuke verscheidenheid aan mandala’s. Wat het een afwisselend boek maakt.

Het boek is eenzijdig bedrukt wat het erg mooi maakt om te kleuren. Daarnaast zie je rechts naast de afbeelding altijd de titel van de mandala en wie hem gemaakt heeft. Wat erg makkelijk is als je een bepaalde voorkeur voor een van de tekenaars hebt.

De mandala’s zijn erg afwisselend. Verschillend qua grote en qua moeilijkheid. Op sommige staan enkele kleinere mandala’s en op andere gewoon 1 grote. Soms met in de mandala gewoon 1 afbeelding, soms echt een terug kerend patroon. Dit vind ik erg leuk. En houdt het boek erg afwisselend.

Het papier kleurt fijn en ik merk dat in dit boek de potloden gemakkelijk hun kleur afgeven.

Een extra pluspunt is dat een deel van de opbrengst van dit boek ten goede komt aan War Child en stichting de Regenboogboom.

Als je van Mandala’s houdt is dit boek een echte aanrader. Het is een handig formaat, waardoor je deze ook bijvoorbeeld makkelijk mee kunt nemen als je ergens naar toe gaat.

Dit boek is o.a. te koop bij bol.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *