Winnaar Ge-We Hobby

Tot en met gisteren liep de actie die we in samenwerking met Ge-We Hobby hadden. Je kon het kleurboek Afke’s tiental, Het eerste echte stripkleurboek voor volwassenen, en een setje van 12 stuks Faber Castell Albrecht dürer watercolour potloden winnen.

SAM_0076

Uit de vele deelnemers hebben we bekeken wie aan de voorwaarden voldeed en hieruit hebben we een winnaar getrokken.

De onderstaande winnaar heeft gewonnen…

Petra Henket

Petra, zou je ons een privé bericht willen sturen op onze Facebook like pagina Volwassenen kleuren ook, met je adresgegevens? Mocht Petra niet binnen een week reageren, dan zal er op 14 december 2015 een nieuwe winnaar gekozen worden.

Heb je niet gewonnen en wil je toch graag in het bezit komen van het kleurboek Afke’s tiental, Het eerste echte stripkleurboek voor volwassenen, of de  Faber Castell Albrecht dürer watercolour potloden? Ze zijn o.a. te bestellen bij Ge-We Hobby.

Wij bedanken Ge-We Hobby voor deze mooie en leuke winactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *