ColoSolo Fly app & ColoSolo Box app


Informatie die op internet te vinden is: Maak op verbluffend eenvoudige wijze de mooiste kleurplaten helemaal naar jouw zin en moeilijkheidsgraad. Print ze vervolgens uit op de door jou uitgekozen papiersoort en beleef veel ontspannende uren/dagen met het inkleuren van je tekening. Stuur er ook eens een paar naar je vrienden en kijk hoe iedereen ze op hun eigen manier uitwerken.

Je kunt je kleurplaat met de ColoSolo Fly vullen met tekeningetjes van allerlei voorwerpen die je in de lucht kunt tegenkomen zoals vliegers, vogels, blaadjes, ballonnen, enz. en bij de ColoSolo Box met voorwerpen die in doosjes worden bewaard, bijvoorbeeld knopen, paperclips, kaartjes, knijpers, enz.

Gemaakt met ColoSolo Fly

Je kunt de figuren automatisch en at random (lukraak) laten plaatsen waarbij je de grootte en verdraaiing van de figuren apart kunt instellen en laten variëren. Elk voorwerp is ook met de hand simpel bij te stellen in plaats, grootte en verdraaiing en ook weer te verwijderen.

Gemaakt met ColoSolo Fly

Is je tekening klaar dan bewaar je hem met of zonder kaderrand. ColoSolo bewaart de tekeningen op de zelfde plek als je foto’s. Je kunt ze dus delen, versturen en printen zoals jij wilt.

Na de ColoSolo Man en de Geo schrijven we nu ook van de Fly en de Box een review. Ook hiervan hebben we verschillende kleurplaten ontworpen. Wat ook naast het kleuren zelf al extra leuk is om te doen. Je ontwerp je eigen kleurplaat zelf, dus je weet ook dat je, wat je kleurt ook leuk vind om te kleuren, want je hebt het ja zelf ontworpen.

Gemaakt met ColoSolo Box

In de Fly en de Box heb je een extra toevoeging die je in de Man en de Geo app niet hebt namelijk de Spray functie. Hierin kun je het voorwerp meermaals verspreid over het tekenblad sprayen en wordt het willekeurig neergezet.

Gemaakt met ColoSolo Box

Wat ons echter wel op viel, bij veel voorwerpen, moet je het schuifje van het aantal graden van nul graden afzetten anders wordt alles netjes recht gesprayd. Wat natuurlijk met het kleuren minder leuk is, maar zodra je dat door hebt en veranderd hebt is dat probleem zo opgelost.

Verder werken deze twee apps net zo makkelijk als de ColoSolo Man en ColoSolo Geo en krijg je dus ook hier een erg originele kleurplaat.
De ColoSolo Fly en Box zijn beiden verkrijgbaar voor Android apparaten en voor de Ipad.

De ColoSolo Box is verkrijgbaar voor € 1,99 in de appstore en voor € 2,00 in de playstore.
De ColoSolo Fly is verkrijgbaar voor € 1,99 in de appstore en voor € 2,00 in de playstore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *