ColoSolo Geo app

Colosolo GeoInformatie die op internet te vinden is:Maak op verbluffend eenvoudige wijze de mooiste mandala’s helemaal naar jouw zin en moeilijkheidsgraad. Print ze vervolgens uit op de door jou uitgekozen papiersoort en beleef veel ontspannende uren/dagen met het inkleuren van je tekening. Stuur er ook eens een paar naar je vrienden en kijk hoe iedereen ze op hun eigen manier uitwerkt.

Je kunt je kleurplaat met ColoSolo Geo vullen met speciaal voor mandala’s ontworpen vormen. Deze keer staat hij in het teken van de geometrische vormen met heel veel diepte werking.Je mandala’s maak je van binnen naar buiten of andersom voor de verschillende effecten. Ook de tussenruimtes en de verdraaiing is apart in te stellen. Elk voorwerp is met de hand simpel bij te stellen in plaats, grootte en verdraaiing en ook weer te verwijderen.

Is je tekening klaar, dan bewaar je hem met of zonder kaderrand. ColoSolo bewaart de tekeningen op de zelfde plek als je foto’s. Je kan ze dus delen, versturen en printen zoals jij wilt.

Van de ontwikkelaar kregen we de app om deze uit te testen en hierover een review te schrijven.
De app is te verkrijgen voor android apparaten en iPad. Wij hebben hem getest op een iPad apparaat.

Het werken met deze app is heel eenvoudig, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze app is speciaal voor mandala’s ontworpen vormen en dan gebasseerd op geometrische vormen. Dit maakt de app weer heel anders dan de andere mandala app ontworpen door ColoSolo namelijk de ColoSolo Man, waar we al eerder een review over geschreven hebben. Die kunt u hier lezen.
De ColoSolo Geo is een mooie aanvulling op de ColoSolo Man.
De app is zeer zeker een aanrader voor iedereen die graag mandala’s kleurt en met een originele eigen ontworpen mandala voor de dag wil komen.

De app is te koop in de appstore: ColoSolo Geo en kost daar €1,99 en in de playstore: ColoSolo Geo en kost daar €2,00

One thought on “ColoSolo Geo app

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *