Het leukste kleurboek voor iedereen van Dutchbook

Informatie die op internet te vinden is: Deze drie nieuwe kleurboeken zijn uitgevoerd op een kleiner en handzamer formaat. Makkelijk mee te nemen en een leuk cadeau. Ze worden per drie boekjes tegelijk verkocht voor € 7,50 (per 3). Uiteraard altijd een verrassing, zoals je van ons gewend bent. De tekeningen zijn van dezelfde illustrator en deze drie boekjes zijn samengesteld in samenwerking met een Engelse uitgeverij. “Het zijn geweldige boekjes”, riep de redactie toen ze binnen kwamen!

Deze boeken kregen we toegestuurd van Dutchbook. Hiervoor onze dank.

In deze serie zijn drie verschillende boekjes uitgebracht. Tijdens het bladeren zie je een grote diversiteit aan kleurplaten. Van bloemen tot dieren, en van fantasie tot huisjes. Het papier voelt mooi dik aan, en is heel wit met een hele fijne structuur. Hierdoor wordt de kleur van de potloden en stiften mooi opgenomen.
De boekjes zijn eenzijdig bedrukt, wat erg fijn is voor het kleuren. Ook al zouden stiften door drukken, zou dit in dit boekje ook niks uitmaken, aangezien er op de achterkant geen kleurplaat staat. Ik ben begonnen te kleuren met stiften. De kleuren worden erg helder weergegeven op het papier. Hierna een kleurplaat uitgezocht om te gaan kleuren met kleurpotloden. Dit zijn de staedtler ergosoft kleurpotloden geworden. De kleur werd ook bij erg weinig druk goed afgegeven op het papier. De kleurboeken zijn in dit setje van 3 te koop voor de kleine prijs van 7,50 bij mombooks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *