Global Doodle Gems Kerst weggeefactie deel 9

logo

Global Doodle Gems is een weggeefactie begonnen en heeft ons gevraagd of wij deze weggeefactie ook met onze volgers wilden delen.  We zijn ondertussen al bij het laatst deel aangekomen. Een overzicht waar je o.a. de andere kaarten kunt vinden, vind je hier.

Iedere set bevat 3 kerstkaarten die kan je uitprinten en inkleuren voordat je ze verzendt naar familie en vrienden. De tekeningen in de kaart zijn verkleinde versies die ook in de Kerst edities staan.

De platen uit deel 9 zijn:

xmasGDGcardVol1_9     xmasGDGcardVol2_9

xmasGDGcardVol3_9

Ze zijn te downloaden door op de afbeelding te klikken dan krijg je een externe link waar je de afbeelding in goede kwaliteit kunt opslaan. Of je kunt alle drie de afbeeldingen in een keer opslaan in een pdf. Klik hier voor de PDF.

We zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar de ingekleurde resultaten, dus kom ze rustig laten zien in onze Facebookgroep Volwassenen kleuren ook.

Natuurlijk zijn de boeken van Global Doodle Gems “Christmas Collection” ook te koop en kosten $11,69.

Deze zijn te koop bij Amazon:

We willen Maria Wedel van Global Doodle Gems bedanken voor het mogen delen van deze kaarten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *