Mandala blokjes van Dutchbook

Informatie die op internet te vinden is: Deze 3 Mandala blokken zijn uitgevoerd op een handig formaat van 20 x 20 cm, mooi wit en stevig papier. Deze blokken hebben een handige spiraal zodat het boek helemaal open kan liggen of zelfs dubbel gevouwen. De blokken hebben een omvang van 48 pagina’s en 24 mandala kleurplaten. Het papier is dus aan een kant bedrukt, geen probleem met doordrukken.

Deze mandala blokken hebben we toegestuurd gekregen van dutchbook. Hiervoor onze dank.

Ik ben begonnen met door de blokken heen te bladeren. Er zit voor alle leeftijden wat in. Er zitten kleurplaten in die leuk zijn voor kinderen, en anderen die minder zijn voor kinderen maar wel leuk voor volwassenen, dus inderdaad zoals de kaft al vermeld voor iedereen van 4 tot 94 jaar. Dit maakt de blokken zeker ook erg leuk als je bijvoorbeeld met je kinderen samen zou willen kleuren. De makkelijkere kleurplaat voor je kinderen, de moeilijkere voor jezelf.
De handige spiraal is ideaal om de blok helemaal open te vouwen. Hierdoor krijg je nooit problemen met kleuren omdat het blok mooi dubbel te vouwen is.

De blok is enkelzijdig bedrukt wat fijn is, mocht er een soort stiften zijn die doordrukken, dan is dat geen enkel probleem.
Het papier is mooi wit. En voelt mooi glad en heeft een fijne dikte.

Ik ben begonnen met staedtler triplus color stiften te kleuren. Deze kleurden erg fijn op dit papier. Hierna heb ik een mandala gekleurd met Da Vinci kleurpotloden. Deze gaven ook bij weinig druk genoeg kleur af. Als laatste heb ik een mandala gekleurd met Stabilo 68 stiften. Ook deze stiften gaven mooi de kleur af op dit papier.

Alle materialen die ik gebruikt heb, waren mooi te gebruiken op het papier van deze mandala blokken. Ze drukten absoluut niet door en de kleur werd mooi weer gegeven.

De mandala blokken is voor een hele mooie prijs te krijgen. Voor 7,50 ontvangt u deze 3 verschillende mandala blokken.

De blokken zijn o.a. te bestellen bij mombooks.

0 thoughts on “Mandala blokjes van Dutchbook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *