Superschattige Mangafiguurtjes tekenen

Informatie die op internet te vinden is: Kawaii, het superpopulaire mangagenre, is overal! Van Hello Kitty tot Pokémon: deze superschattige Kawaii wezentjes nemen het over. Deze personages zijn enorm snoezig, eenvoudig om te tekenen, kleurrijk en levendig. Het Kawaii-genre drukt zijn superschattige stempel op een hele reeks bekende mangapersonages: van aanbiddelijke antro’s via beminnelijke monsters en dieren tot duistere-maartoch-schattige goths. Zelfs de adembenemende en mooie dames van moe, een subgenre van Kawaii, worden in de schijnwerpers gezet.
Christopher Hart, de onbetwiste meester van de manga, reikt je alle benodigde hulpmiddelen en technieken aan om deze geliefde Kawaiipersonages tot leven te brengen. De superschattige tekeningen en stap voor stap aanwijzingen bieden je alles wat je nodig hebt om te tekenen met de charme en persoonlijkheid van Kawaii. Van het gebruiken van kleurcontrasten tot het vereenvoudigen van ontwerpen:
Superschattige mangafiguurtjes tekenen biedt je een complete blik achter de schermen zodat je kunt zien wat er nodig is om te slagen als Kawaii-kunstenaar. Dit is de ultieme gids voor het tot leven brengen van de supersnoezige figuurtjes van het schattigste mangagenre.

Dit boek heb ik een tijd geleden gekocht, omdat ik graag wilde leren tekenen. Ik vind manga figuurtjes altijd erg snoezig en leuk uitzien. En volgens het boek is het erg eenvoudig om dit te tekenen dus wilde ik de gok wagen om dit uit te proberen. Dit boek is echt een doe-boek. Hier leer je met een aantal zelfstudielessen in duidelijke stap voor stap illustraties om Kawaii personages te tekenen. Alle noodzakelijke technieken van de Kawaii-stijl komen aan bod. Daarna volgen voorbeelden en uitleg over de boosaardige schatjes, kattenmeisjes, lieve dieren, fantasiewezens, kattenmeisjes, vrolijk voedsel (waaronder sushi) en nog veel meer. Dit is echt een handig boek als je de eerste stappen wilt doen in de wereld van manga tekenen.
Wil je manga leren tekenen dan is dit boek zeker een goed begin om dit te leren.

Een van de eerste manga poppetjes die ik getekend heb.

Gegevens van dit boek:
Titel: Superschattige mangafiguurtjes tekenen
Auteur: Christopher Hart
ISBN: 9789089983466
Prijs: € 12,94

Dit boek is o.a. te verkrijgen bij bol.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *