Kleurambassadeur voor BBNC

BBNC uitgeverij had tot 1 maart jl. een wedstrijd om kleurambassadeur te worden. Bryan en Veronique hebben beiden een inzending gedaan om mee te dingen naar  Kleurambassadeur.

We hebben beiden meegedaan, eigenlijk meer met het idee van we doen mee voor de lol, maar we zullen niet winnen.

Gisteren (17 maart 2015) verschenen de namen van de winnaars op de facebookpagina van BBNC uitgeverij. Tot onze verbazing stonden onzer beiden namen op de lijst en hadden we dus gewonnen. We mogen ons dus vanaf nu Kleurambassadeur van BBNC noemen. Hier zijn wij best trots op!

Met onderstaande inzendingen hebben we gewonnen.
Bryan gewonnenSAM_0040

Vero gewonnen SAM_0042Wat houdt kleurambassadeur zijn in?
Wij gaan in opdracht kleurplaten in kleuren, die BBNC dan kan gebruiken ter promotie van de kleurboeken. Daarnaast gaan we over alle kleurboeken van BBNC, die wij van BBNC geleverd krijgen, reviews schrijven en natuurlijk op onze blog en social media delen. Daarnaast zal BBNC deze delen op hun eigen social media en website.

Wij zijn erg blij dat we deze kans van BBNC krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *