Kleuren voor volwassenen van B4books

1

Informatie die online te vinden is over dit boek: Kleuren voor volwassenen is een boek waarin je tekeningen kunt inkleuren met geurige potloden of viltstiften. Moesten we vroeger zogenaamd de kindertjes helpen als we lekker wilden kleuren,tegenwoordig mag je als volwassene gezien worden met je eigen kleurboek.
Allang is wetenschappelijk bewezen dat figuurtjes droedelen en inkleuren
heel goed is voor het menselijke denkproces en ook nog eens ontspannend
werkt. Het is een effectieve manier om onze creatieve impulsen vrij baan te geven,en eenvoudiger en goedkoper kan haast niet! In Kleuren voor volwassenen vindt iedereen een plaat naar smaak en kleuren maar! Geef je over aan artistieke impulsen, vind je innerlijke creativiteit en kom door geconcentreerd inkleuren tot rust. Gun jezelf iedere dag een nieuwe kleurplaat!

 Ik mocht van de uitgeverij b4books het boek Kleuren voor volwassenen recenseren. Daarvoor natuurlijk mijn dank aan B4books.

Als je door het boek bladert zie je verschillende soorten kleurplaten. Van eenvoudige patronen tot ieniemienie priegelplaten. Dus hier is eigenlijk voor ieder wel wat wils bij. Heb je zin in wat makkelijks of wat moeilijkers om te kleuren je vindt altijd wel iets wat je bevalt. Dit vind ik wel fijn, aangezien ik soms liever wat grotere vlakken kleur en andere keer weer kleine stukjes wil kleuren.

Ik heb met verschillende soorten kleurpotloden gekleurd en met stabilo 68 stiften gekleurd. De stabilo stiften drukken heel licht door maar de plaat op de achterkant kun je alsnog kleuren. Dit zie je niet meer als de plaat gekleurd is. Wat ik wel een pluspunt vind, want vaak is bij dubbelbedrukte boeken dat je maar 1kant kunt kleuren als je met stiften kleurt. Dat is met dit boek niet het geval.

 Enige minpuntje vind ik, wat bij meerdere boeken is, dat aan de binnenrand erg moeilijk te kleuren is door het inbinden van het boek.

Dit boek is zeker een aanrader. Het heeft veel afwisselende platen en fijn papier om op te kleuren, en is o.a. te verkrijgen bij bol.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *