Pretty Patterns

Cover Pretty PatternsInformatie die op internet te vinden is: Honderden mooie ontwerpen, goed voor uren kleurplezier en ontspanning. Verander elke bladzijde van dit kleurboek in een afbeelding waar u trots op kunt zijn. Met bloemontwerpen, krullen, vogels, en bloemen – dit boek biedt elke creatieve geest inspiratie.

Dit boek kregen we toegestuurd van Lantaarn uitgeverij. Hiervoor onze dank.

Dit boek is behoorlijk dik en bevat 128 pagina’s. Er zitten een hoop afwisselende platen in het boek, waardoor er voor ieder wat wils en voor iedere stemming wel een kleurplaat te vinden is.
SAM_0053Doordat er een witte rand om de kleurplaat zit heb je niet het probleem dat je niet fatsoenlijk aan de binnenrand kunt kleuren, wat in veel boeken toch wat lastiger is. Door de witte rand was het soms wel wat lastiger te zien waar de kleurplaat stopt. Een kader eromheen zou misschien makkelijk zijn, maar dat doet natuurlijk ook weer afbreuk aan de kleurplaat.
SAM_0052In het boek zitten een aantal kleurplaten die verspreid zijn over twee bladzijdes. Hier ben je dus wel een tijdje zoet mee. Wat ik zelf wel een leuk extraatje vind.
SAM_0051Ik ben begonnen met stiften aan een dubbele plaat. Ik heb gekleurd met de staedtler triplus color en staedtler triplus fineliners. Doordat het papier mooi dik en glad is, drukt het papier eigenlijk niet door en kun je dus mooi met stiften in dit boek kleuren.
SAM_0022Hierna ben ik gaan kleuren met Staedtler ergosoft potloden. Ook deze kleurden erg fijn in dit boek. De gladde ondergrond zorgde ervoor dat de kleur goed afgegeven werd en de kleur mooi weergegeven werd.
SAM_0054Door de vele kleurplaten en de afwisseling in platen en grootte van de platen is dit boek zeker een aanrader voor de veelvuldige kleurder.

Gegevens van dit boek:
Naam: Pretty Patterns
Uitgeverij: Lantaarn Uitgeverij
ISBN: 9789461884305
Prijs: €8,99

Dit boek is o.a. te koop bij Bol.com

0 thoughts on “Pretty Patterns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *