Happy! kleurposters

Cover

Van ARK Media ontvingen we dit Happy posters boek om er een recensie over te schrijven. Hiervoor willen we ARK Media natuurlijk hartelijk bedanken. Het lijkt mij (Annemie) een leuk boek dus laten we eens gaan kijken.

Info op het internet: Hippe posters in het boek Happy!, van de vormgever van de succesvolle kleurboeken voor volwassenen! Veel posters bevatten bijbelteksten en opbouwende citaten. De posters zijn ideaal om uit te knippen en op te hangen of in te lijsten. Leuk voor liefhebbers van home & decor en natuurlijk voor iedereen die van kleuren houdt!

Eerst zullen we eens een paar voorbeelden laten zien.

Mijn eerste kleurposter heb ik gekleurd met de Faber Castell pitt brushpennen en de stabilo 68.Hier en daar nog wat opgeleukt met pastelkrijt. Het papier kleurt voor deze stiften best fijn. Persoonlijk had ik dat niet echt verwacht vanwege de dubbelzijdige bedrukking van de bladzijdes. Maar ze drukken totaal niet door. Je kunt de stiften dus gerust gebruiken in dit boek.

Gekleurd 1

Mijn volgende poster heb ik ingekleurd met de Koh I Noor polycolor ook dit gaat erg goed. De potloden kleuren zacht op dit papier en de kleuren hechten goed. Omdat het vrij grote tekeningen zijn heb ik deze ook nabewerkt met pastelkrijt om het blad ook iets voller te laten lijken.

Gekleurd 2

Conclusie: Erg leuk boek vooral als je van platen met teksten houdt. Het zijn vrij grove tekeningen dus voor iedereen te kleuren. Het is wel een boek voor de liefhebber door de teksten en spreuken die er in staan. Platen zijn dubbelzijdig gedrukt maar goede kwaliteit papier zodat met potloden maar ook met stiften er op gekleurd kan worden. Een leuke aanvulling op de gewone traditionele kleurboeken.

Gegevens van het boek:
Titel: Happy!
Ondertitel: Kleurposters
Illustrator: Marcel Flier
Formaat: A4
Pagina’s: 32 pag.
ISBN: 9789033817588
Prijs: € 6,95

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *