Deco Color

Informatie die op internet te vinden is: Als je de friezen en boordjes in dit blok inkleurt, krijg je een prachtig effect omdat de kleuren mooi zullen contrasteren met de zwarte achtergrond. Je kunt elk detail een andere kleur geven of ervoor kiezen om te experimenteren met tinten die dicht bij elkaar liggen. Sommige friezen zijn strak en geometrisch, andere zijn romantisch krullend of exotisch geïnspireerd. Welke je ook kiest, het resultaat zal schitterend zijn.

32 verbluffende designs voor zowel jonge als oudere kinderen en iedereen die van creatief kleuren houdt!

Allereerst gaat mijn dank uit naar Claudia voor de review van dit boekje.

Dit boekje kocht ik omdat er vooral patronen in staan en ik hier heel erg van houd. Dus ik ben gelijk begonnen met een van de designs te kleuren.
Het papier is heel erg geschikt om met stiften op te kleuren, omdat het fijn glad is, en drukt ook met stiften niet door. Ik heb gekleurd met de staedtler triplus fineliners wat ideaal was voor de fijnere patronen.
20150310_2035581-e1426099073126
Door de zwarte achtergrond komt het gekleurde patroon nog mooier uit. En komen de kleuren nog mooier over dan bij een witte achtergrond.
Door deze pluspunten was ik meteen geneigd om meerdere patronen te gaan kleuren.

gekleurd-patroon
Een extra voordeel in dit boek is dat iedere kleurplaat uitscheurbaar is, waardoor je samen kunt kleuren of je ingekleurde patroon ook bijvoorbeeld kunt inlijsten en kunt ophangen.
Dit boek is zeker een aanrader voor mensen die graag patronen kleuren.

Gegevens:
Naam: Deco Color
Uitgeverij: Deltas Uitgeverij
ISBN: 9789044738087
Prijs: € 5,95

Dit boek is te koop bij Bol.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *