Groei en bloei! kleurkaarten voor volwassenen

cover

Van ARK Media ontvingen wij deze kaarten om er een recensie over te schrijven. Hiervoor onze hartelijke dank.

Info van de uitgever: Een luxe stevig doosje met ansichtkaarten om in te kleuren. Het doosje kan worden opengeklapt en als standaard worden neergezet, zodat ingekleurde motieven geshowd kunnen worden. Mooie, gedetailleerde botanische motieven en prachtige spreuken.

Deze 30 kaarten zitten in een erg mooi doosje dat je ook kan gebruiken als soort fotolijst. Je kunt de kaarten die je gekleurd hebt opbergen in de doos maar ook een mooie uitkiezen en in de opening schuiven om te tonen.

groei_en_bloei_1_0

Het zijn stevige kaarten in diversen patronen. Ik zal eerst beginnen met een paar voorbeelden te tonen.

De eerste kaart die ik ga testen is gekleurd met Faber Castell Pitt stiften en voor de kleine details heb ik de stabilo 88 gebruikt.

Het papier van deze kaarten is goed van kwaliteit ook met de stiften drukken ze totaal niet door. Er zit een lichte glanslaag over het papier waardoor je heerlijk kleurt. De stift vloeit prima dicht op deze kaarten.

Gekleurd 1

De tweede kaart heb ik gekleurd met de Faber Castell Polychromos. Ondanks het gladde laagje kleurden deze potloden toch erg mooi op dit papier. Het bobbelt niet ook niet als ik flink druk zet op het papier.

Gekleurd 2

Ook op de achterkant heb je genoeg ruimte. Je hebt een aantal regeltjes om de adresgegevens van de geadresseerde in te vullen. Daarnaast heb je aan de linkerkant genoeg ruimte om een boodschap te schrijven aan de geadresseerde. Onder aan de linker kant staat nog het logo van Groei en bloei. Dit is echter niet storend.

Achterkant

Conclusie: Erg leuke kaarten met op sommige kaarten een spreuk of boodschap. Leuk om te versturen maar ook leuk om in de bijgeleverde fotolijst te laten zien. Er is veel keuze in de kaarten dus voor iedereen zit er wel een leuke tussen. Goede kwaliteit en je kunt er bijna alle materialen in gebruiken. Zeker een leuke aanvulling.

Gegevens van de kaarten:
Titel: Groei en bloei kleurkaarten voor volwassenen
Illustrator: Marcel Flier
Uitgeverij: Ark Media
Aantal kaarten: 30
Afmetingen: 118 mm x 165 mm x 24 mm
ISBN: 9789033817380
Prijs: € 12,95

Deze kaarten zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.

One thought on “Groei en bloei! kleurkaarten voor volwassenen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *