Kleurproject Halloween

Kleurproject halloween

Het is weer tijd voor een nieuw kleurproject. En wij hopen dat jullie ook nu weer erg enthousiast zijn.  We hebben deze keer gekozen voor een onderwerp en de kleuren mogen jullie nu zelf kiezen. We hebben gekozen voor het onderwerp Halloween.

Wat zijn de regels?

 • Kleur je eigen kleurplaat met het thema Halloween;
 • Op ons pinterest account kun je ook nog een hoop platen vinden namelijk in de map Halloween;
 • Je mag een kleurplaat gebruiken uit je eigen collectie kleurboeken, of bijvoorbeeld een plaat van onze pinterest pagina uitprinten;
 • Het onderwerp Halloween moet wel duidelijk het onderwerp op de kleurplaat zijn;
 • Je mag zelf de kleuren uitzoeken waarmee je de plaat wil kleuren;
 • Je mag zelf bepalen hoe je de kleurplaat kleurt, met potloden of stiften of een combinatie van potloden en stiften;
 • Iedereen mag met 1 inzending meedoen;
 • Meedoen kan toe en met 30 oktober 2015;
 • De ingezonden kleurplaten worden in de loop van 31 oktober 2015 op de site geplaatst;
 • Geen smiley’s en dergelijke op de kleurplaat. Wat natuurlijk wel toegestaan is, is je naam als watermerk toevoegen, dit echter wel in een normaal formaat. Zodat de kleurplaat nog goed zichtbaar is;
 • Graag de foto van de kleurplaat van bovenaf fotograferen;
 • Graag alleen de kleurplaat in beeld;
 • Inzenden kan, door in onze facebookgroep Volwassenen kleuren ook de kleurplaat te plaatsten onder vermelding van #kleurproject. Zonder de # is de kans groot dat je plaat over het hoofd wordt gezien. Ook kun je de plaat mailen naar: kleurproject@volwassenenkleurenook.nl. LET OP! Op elk ander platform/locatie zal je kleurplaat niet worden opgeslagen!
 • Mocht in de groep ”volwassenen kleuren ook’ na 24 uur nog geen bericht onder je kleurplaat staan, dat de kleurplaat opgeslagen is, reageer dan onder de kleurplaat, en tag Mariska de Haan. Mariska is in ons team verantwoordelijk voor het kleurproject, en zorgt dat de kleurplaten worden opgeslagen.

LET OP!!!
We merken dat veel mensen in Halloween kleuren kleuren dit mag echter MOET dit wel op een plaat die als onderwerp Halloween heeft. Zoals ook al in de regels staat. Mandala’s ed zijn dus geen Halloween platen en zullen we dus ook af moeten keuren.

We hopen natuurlijk weer op veel inzendingen. We laten ons weer graag verrassen door de mooie inzendingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *