Maped Color’peps

1

Ik mocht voor de firma Maped de color’peps kleurpotloden uitproberen en recenseren.

Ik heb verschillende kleurplaten gekleurd met deze kleurpotloden en was gelijk erg tevreden over deze potloden.

De potloden zijn heldere kleuren, die ook bij weinig druk genoeg kleur afgeven. Wat ook voor mensen met bijvoorbeeld artrose ideaal is. De potloden hebben een ergonomische vorm wat ook ideaal is voor mensen met problemen aan de handen.

Ik merk dat ik met deze potloden veel minder last heb van kramp in de handen waardoor ik dus veel langer door kan gaan met kleuren.

Mocht je buiten de lijntjes gaan (wat mij toch echt wel regelmatig gebeurd) kun je dit makkelijk uit gummen. Wat vaak niet het geval is.

De fluo geel potlood vind ik wel wat tegenvallen. Deze kleur is iets minder goed te zien dan ik had verwacht echter, de zilver en gouden kleur zijn wel weer erg mooi om mee te kleuren. Deze extra kleurtjes zijn in deze selectie van kleuren een leuke aanvulling.

Er is voor mijn gevoel 1 minpuntje. Nu weet ik niet, of dit toeval is, of dat dit vaker voorkomt, echter heb bij veel potloden dat als ik hem geslepen heb dat de punt dan breekt als ik weer verder wil kleuren. Dit zou natuurlijk ook kunnen zijn doordat de potloden via de post geleverd zijn.

Dit zijn potloden die zeker aan te raden zijn. Vooral omdat de prijs van deze potloden echt wel goedkoop zijn voor deze goede kwaliteit.

Dit is materiaal wat ik zeer zeker vaker ga gebruiken.
Deze kleurpotloden zijn o.a. te koop in onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *