Mijn wonderlijke wereld deel 2

SAM_0688

Van Masja’s artwork ontvingen wij het boek “Mijn wonderlijke wereld deel 2” om uit te testen en onze bevindingen in een recensie te omschrijven. Hiervoor willen we Masja natuurlijk hartelijk bedanken.

SAM_0689

Informatie die op internet te vinden is: Na het overweldigende succes van ‘Mijn wonderlijke wereld DEEL 1′ kon een tweede deel niet uitblijven. Ontdek in DEEL2 samen met Masja de schoonheid van de herfst. Met 46 prachtige tekeningen om in te kleuren. Van Paisley’s en Mandala’s tot planten, dieren en nog veel meer. Met de harde kaft blijft dit boek extra lang mooi en door het zorgvuldig geselecteerde papier is de kans op doordrukken nihil.
Masja’s kleurboek is een aanwinst voor iedere kleurfan, van jong tot oud!
Masja van den Berg studeerde af aan de Gerrit Rietveld academie en tekent en kleurt al haar hele leven. Onder de naam Masja’s Artwork maakt zij de mooiste creaties. Laat je inspireren door Masja’s tekeningen en maak er jouw unieke wereld van.

Nadat we een tijd geleden een recensie geschreven hadden over Deel 1 van mijn wonderlijke wereld, wilden we natuurlijk over dit tweede deel een recensie schrijven. We waren dus ook erg benieuwd toen we dit boekje ontvingen. Ook hier zitten weer erg mooie tekeningen in.

We zullen jullie eerst weer wat voorbeelden laten zien, zodat jullie meteen een idee hebben wat jullie kunnen verwachten.

Zoals je in bovenstaande voorbeelden ziet heeft Masja weer erg haar best gedaan om mooie tekeningen af te leveren. Het papier is net als deel 1 weer van een goede kwaliteit.

SAM_0690

Ik ben begonnen te kleuren met stift. Ik heb hierbij gekozen voor de Tombow ABT Dual brush pens. Deze gleden goed over het papier. Je ziet op de achterkant heel licht dat er op de andere kant met stift gekleurd is, echter dit is niet storend, en de plaat kan nog gewoon gekleurd worden.

SAM_0691

Hierna heb ik natuurlijk ook nog een plaat gekleurd met potlood. Ik heb gekozen voor de Faber Castell polychromos. Ook deze kleurden goed op dit papier. De kleuren worden mooi weergegeven en ook de potloden gleden fijn over het papier.

Ik merkte wel dat als je het boek goed open vouwde leek het net alsof de bladzijden los lieten van het binddraad. Dit zie je ook een heel klein beetje linksbovenaan op de foto van de gekleurde vogel. De pagina zit wel nog gewoon vast, maar ik ben bang dat bij veelvuldig gebruik dit los gaat laten.

Conclusie: Ook deel 2, is net als deel 1, weer een erg mooi en kwalitatief boek. Als deel 1 bij je in de smaak viel dan doet deel 2 dat zeker ook. De kwaliteit van het papier is weer erg goed. Echter lijkt het wel als je het boek goed open vouwt alsof het papier iets los laat van de binddraad.

Gegevens van dit boek:
Titel: Mijn wonderlijke wereld – deel 2
Auteur: Masja’s Artwork
Uitgeverij: JP Publishing bv
Aantal kleurplaten: 46
Afmetingen: 246 x 246 x 8 mm
ISBN: 8710823003134
Prijs: € 5,95

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Masja´s Webshop.

2 thoughts on “Mijn wonderlijke wereld deel 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *