Creatief kleurboek voor grote mensen

Informatie die op internet te vinden is:
Mooie tekeningen inkleuren met potloden en stiften in alle kleuren van de regenboog is heerlijk ontspannend. Romantische bloemen, fijne blaadjes, vrolijke bijen, trendy vogeltjes, drukke patronen, rustgevende motieven… Zoek een kleurplaat die bij je stemming past en laat je creativiteit de vrije loop. Tijd maken voor jezelf was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!

Dit kleurboek al verschillende keren gezien en nu dan toch ook meegenomen. Bleef toch iedere keer weer nieuwsgierig er naar. En nu dus toch meegenomen ook al hadden we zoiets voorlopig geen boeken meer te kopen, konden we het bij deze niet laten.

Dit boek bevat 30 heel afwisselende kleurplaten. Van bloemen tot patronen. Van priegelwerk tot eenvoudigere tekeningen. Dit maakt het boek afwisselend.
Ik ben begonnen met kleurpotloden. Het papier is mooi glad en op het papier kun je dus erg fijn kleuren met potloden.

Daarna gekleurd met viltstiften, wat altijd spannend is, omdat het altijd afwachten is of het doordrukt of niet. Na gekleurd te hebben met de staedtler triplus color stiften en ook een aantal keer gekleurd te hebben op dezelfde plek drukt de kleur niet door op de achterkant. Wat een pluspunt is, omdat het bij veel kleurboeken een probleem is.

Dit boek is zeker een boek die je moet hebben als je een liefhebber van kleuren van bijvoorbeeld bloemen bent. Die kom je regelmatig hierin tegen, maar zoals je in de voorbeelden al ziet kom je ook genoeg andere kleurplaten tegen.

Dit kleurboek is o.a. te verkrijgen bij bol.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *