Mynotebook Animals

SAM_0677Van uitgeverij de Lantaarn ontvingen wij het mynotebook Animals om uit te testen en hierover een recensie te schrijven. We willen uitgeverij de Lantaarn hiervoor natuurlijk hartelijk bedanken.

SAM_0678

Informatie die te vinden is op internet: Schrijf jij ook graag je gedachten op en maak je hierbij soms kleine tekeningetjes zonder erbij na te denken? Leg deze creativiteit dan vast in dit gelinieerde notitieboek! Laat je inspireren door de afbeeldingen die je verspreid door het boekje terugvindt. Kortom, een beestachtig leuk notitieboekje!

Toen we dit notitieboekje binnen kregen was ik hier wel nieuwsgierig naar, aangezien ik notitieboekjes altijd wel leuk en makkelijk vindt, dit gecombineerd met kleuren is extra handig.
SAM_0687

Er staan een aantal kleine tekeningen in die een stukje van een pagina in beslag nemen en daarnaast heb je een aantal tekeningen die over 2 pagina’s getekend zijn. Dit zijn handige kleine tekeningen die je makkelijk onderweg zou kunnen kleuren als je even een half uurtje tijd over hebt. En door het notitiegedeelte heb je altijd iets te schrijven bij de hand.
SAM_0684
Je hebt in het boekje ook ruimte om je adresgegevens op te schrijven, zodat als je het boekje kwijt raakt de vinder hem altijd terug kan brengen. Wat ook wel fijn is dat je dan je belangrijke notities niet zomaar kwijt bent.
Je hebt aan de buitenkant een elastiek zodat het boekje altijd mooi dicht blijft. Dus ook al voeg je er papieren toe, de kans dat deze er dan uit vallen is vrij klein.
SAM_0686
Ik heb hierbij inderdaad 2 kleine tekeningen gekleurd. De tekeningen hebben allemaal blauwe lijnen wat mij in het begin best lastig kleuren leek, maar achteraf is me dit heel erg meegevallen. Ik had verwacht dat als je met kleuren de rand aan zou raken je dit meteen zou zien, maar gelukkig valt dit niet op. Wat voor mijn gevoel echt een pluspunt hierbij is.
SAM_0683
Ik heb eerst een plaatje gekleurd met de Staedtler triplus fineliners. Handig als je deze pennen ook in je tas hebt bij bijvoorbeeld je notitieboekje. Deze stiften zijn handig voor het kleuren maar je kunt er ook heel fijn je notities mee opschrijven. De fineliners drukken wel een beetje door maar niet zo erg dat je op de achterkant niet meer kunt schrijven.

SAM_0682

Hierna wilde ik natuurlijk ook weten of potloden ook fijn kleuren in dit notitieboekje. En de potloden gleden echt over het papier. Dit was erg fijn om te kleuren.

SAM_0685

Conclusie: Het is een handig notitieboekje met als leuk extraatje kleurplaten, waar je de boel een beetje kunt opvrolijken of als je dingen aan het opschrijven bent tussendoor lekker kunt kleuren. Je hebt genoeg ruimte om te schrijven. En ondanks dat fineliners heel lichtjes door drukken kun je ze goed in dit boekje gebruiken, net als de potloden.
Gegevens van dit boekje:
Titel: Mynotebook Animals
Uitgeverij: Uitgeverij de Lantaarn
Aantal pagina’s: 160
Afmetingen: 121 x 185 x 15 mm
ISBN: 9789461885654
Prijs: €  6,99

Dit boekje is o.a. verkrijgbaar bij Bol.

One thought on “Mynotebook Animals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *