Day of the Dead

61jhM7W+KIL._SX258_BO1,204,203,200_

Van de week dit boek tegen gekomen bij bol.com en we hadden gelijk zoiets dit lijkt ons wel wat. Dus gelijk besteld. En bij binnenkomst gelijk gaan bladeren en wat een leuke platen staan erin.

Dit boek bevat 31 kleurplaten die allemaal als onderwerp skeletten bevatten. Dit in allerlei vrolijke settingen.

 

’s Avonds meteen een kleurplaat uitgezocht en gelijk gaan kleuren. Ik heb alleen met kleurpotloden gekleurd omdat ik dit bij deze kleurplaten gewoon veel beter vind passen. De bladzijden zijn eenzijdig bedrukt dus je kunt ze sowieso ook met stiften kleuren, ook al zou het doordrukken, dit heeft geen invloed op een andere plaat. Door de makkelijke scheurrand zijn de kleurplaten ook handig uit het boek te halen.
Enige minpuntje vond ik wel dat het papier niet mooi glad was waardoor je bij het kleuren van grotere oppervlakten het gevoel krijgt alsof je reliëf in het papier hebt. Echter door het onderwerp van het boek komt dit niet heel storend over.

Dit is een boek waar ik zeker vaker in zal gaan kleuren.
Dit boek is o.a. te verkrijgen bij bol.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *