Winnaar Kleuren voor Dummies

Tot en met gisteren liep de winactie van het boek “Kleuren voor Dummies”. Dus vandaag is het tijd om de winnaar bekend te maken.
Kleuren voor dummies

Je maakte kans op het boek “Kleuren voor Dummies”.

Wil je beginnen met kleuren? Wil je meekleuren met familie, vrienden of kennissen of ben je op zoek naar een nieuwe hobby die je werkelijk overal kunt beoefenen? ‘Kleuren voor Dummies’ geeft begrijpelijke instructies over welk kleurmateriaal je kunt kiezen en de basistechnieken om van je kleurplaten ware kunstwerken te maken. Deze gids geeft in 16 full colour pagina’s de uitleg die je nodig hebt om binnen de kortste keren te beginnen aan de 140 kleurplaten in het boek. Let op: deze Voor Dummies-titel heeft extra dik papier, zodat je aan de slag kunt met kleurpotloden, verf, stiften of krijt!

We hebben uit alle inzendingen een winnaar gekozen.

De onderstaande winnaar heeft gekozen.

Ellen van der ster

Ellen zou je ons een mail willen sturen op info@volwassenenkleurenook.nl met het emailadres waar je ook je reactie hier geplaatst hebt om je adresgegevens door te geven. Mocht Ellen niet reageren binnen een week dan zal op 8 Oktober 2015 een nieuwe winnaar gekozen worden.

4 thoughts on “Winnaar Kleuren voor Dummies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *