Kleurproject Vogels

Kleurproject Vogels

Het is weer tijd voor een nieuw kleurproject. En wij hopen dat jullie ook nu weer erg enthousiast zijn. Deze keer doen we het iets anders als jullie gewend zijn van ons. We hebben deze keer gekozen voor een onderwerp en de kleuren mogen jullie nu zelf kiezen. We hebben gekozen voor het onderwerp Vogels.

Wat zijn de regels?

 • Kleur je eigen kleurplaat met het thema Vogels
 • Op ons pinterest account kun je ook nog een hoop platen vinden namelijk in de map Vogels-uilen enz;
 • Je mag een kleurplaat gebruiken uit je eigen collectie kleurboeken, of bijvoorbeeld een plaat van onze pinterest pagina uitprinten;
 • Het onderwerp vogels moet wel duidelijk het onderwerp op de kleurplaat zijn;
 • Je mag zelf de kleuren uitzoeken waarmee je de plaat wil kleuren;
 • Je mag zelf bepalen hoe je de kleurplaat kleurt, met potloden of stiften of een combinatie van potloden en stiften;
 • Iedereen mag met 1 inzending meedoen;
 • Meedoen kan toe en met 14 oktober 2015;
 • De ingezonden kleurplaten worden in de loop van 15 oktober 2015 op de site geplaatst;
 • Geen smiley’s en dergelijke op de kleurplaat. Wat natuurlijk wel toegestaan is, is je naam als watermerk toevoegen, dit echter wel in een normaal formaat. Zodat de kleurplaat nog goed zichtbaar is;
 • Graag de foto van de kleurplaat van bovenaf fotograferen;
 • Graag alleen de kleurplaat in beeld;
 • Inzenden kan, door in onze facebookgroep Volwassenen kleuren ook de kleurplaat te plaatsten onder vermelding van #kleurproject. Zonder de # is de kans groot dat je plaat over het hoofd word gezien. Ook kun je de plaat mailen naar: kleurproject@volwassenenkleurenook.nl. LET OP! Op elk ander platform/locatie zal je kleurplaat niet worden opgeslagen!
 • Mocht in de groep ”volwassenen kleuren ook’ na 24 uur nog geen bericht onder je kleurplaat staan, dat de kleurplaat opgeslagen is, reageer dan onder de kleurplaat, en tag Mariska de Haan. Mariska is in ons team verantwoordelijk voor het kleurproject, en zorgt dat de kleurplaten worden opgeslagen.

We hopen natuurlijk weer op veel inzendingen. We laten ons weer graag verrassen door de mooie inzendingen.

One thought on “Kleurproject Vogels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *