Het betoverde woud 20 kaarten

CoverVan THOTH uitgeverij ontvingen wij dit kaartenboekje van het betoverde woud om er een recensie van te schrijven. Onze dank hiervoor.

Info op het internet: Uit de bestseller Het betoverde woud 20 uitneembare prachtige kaarten om in te kleuren, te versieren en aan je vrienden te sturen. Tenzij je ze liever zelf houdt!

Wat een superleuk kaarten boekje is dit. Ik (Annemie) heb natuurlijk ook het grote boek maar deze kaarten zijn net zo leuk. Wat me gelijk opvalt is dat de kwaliteit van deze kaarten erg goed is. Mooi dik papier dat is voor een kaartje natuurlijk extra fijn.

Nu nog een keuze maken uit de 20 verschillende platen. Hier een voorbeeld van wat er inzit.

De volgende twee kaarten heb ik gekleurd met stabilo 88 en met de staedler triplus fineliner.
Ik heb bewust deze 2 soorten fineliners gekozen omdat het best fijne tekeningen zijn. Met een gewone stift kom je er vaak niet tussen. Maar daarom niet minder leuk om te doen.

gekleurd 1

Vooral de leuke kleine boompjes en blaadjes kleuren was erg leuk. De tekeningen zijn dus hetzelfde als in het grote boek ook nu het zo klein is, is er niks weggelaten. De kaarten kunnen met bijna alle materialen gekleurd worden. Het is heel stevig papier dus ze drukken met stabilo en staedtler in ieder geval niet door. Dus stift gaat ook goed.

gekleurd 2

Deze kaarten zijn zo leuk om te doen dat ik er ook nog een gemaakt heb met potloden ik heb hiervoor de Koh i noor polycolor gebruikt. Potlood werkt ook erg fijn op dit papier. De potloden glijden erover en geven goed pigment af. Wel de punt goed scherp houden met al die kleine details. Je kunt ze eventueel nog nabewerken met een blender. Ik heb hier alleen de potloden gebruikt.

gekleurd 3

Het enige wat je na het kleuren nog kan doen is de achterkant, waar ruimte genoeg is, invullen en er iemand erg blij mee maken.

achterkant

Conclusie: Erg leuk kaartenboek met 20 verschillende tekeningen op prachtig dik papier. Een kaartenboek om heerlijk te kleuren en daarna te versturen naar familie of vrienden. Zeker een aanrader voor veel kleurplezier.

Gegevens van dit boekje:
Titel: Het betoverde woud 20 kaarten
Auteur: Johanna Basford
Uitgeverij: THOTH Uitgeverij
Aantal kaarten: 20
Afmetingen: 120 x 165 x 10 mm
ISBN: 9789068686838
Prijs: € 9,95

Dit boekje is o.a. verkrijgbaar in onze webshop.

One thought on “Het betoverde woud 20 kaarten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *