100 Creaties Mandala

FRONT

Van Uitgeverij de Lantaarn ontvingen we het mooie 100 creaties mandala boek om uit te testen en er een recensie over te schrijven. Onze dank hiervoor.
back
Informatie op het internet: Speciaal voor mandala-liefhebbers Limited edition! Neem een momentje voor uzelf, stap uit de hectiek van het dagelijks leven en maak even tijd vrij voor ontspanning. Het inkleuren van mandala’s en andere tekeningen is rustgevend en bovendien erg leuk. De mandala’s uit dit ronde mandalaboek zijn geïnspireerd op diverse aansprekende thema’s en vormen. Maak uw keuze uit de afbeeldingen en kies iets wat bij u of uw stemming past en ga lekker relaxed kleuren. Deze speciale uitgave in ronde vorm is goed voor vele uren kleurplezier en ontspanning.

Dit mandala boek is een lust voor het oog. Ik (Annemie) ga hem dan ook met plezier reviewen.
De keuze in dit boek met 100 verschillende mandala’s is enorm er zit echt voor iedere liefhebber wel een leuke mandala tussen om te kleuren.

Hier een paar voorbeelden:

De eerste mandala die ik ga kleuren doe ik met de Faber Castell pitt brush. Kleuren hiermee gaat erg goed voelt prima aan en het papier drukt hiermee niet door. Omdat het een vrij simpel motiefje is heb ik deze plaat opgevuld met de bruynzeel pastel potloden zodat hij wat voller lijkt.

Gekleurd 1

Het is erg fijn dat deze stiften niet doordrukken want op elke achterkant staat een leuk gedeelte om in te vullen en eventueel te versturen of te geven aan iemand.
Gekleurd voor

Met de tweede mandala heb ik de Faber Castell Polychromos gebruikt. Het is erg fijn om op dit papier met potloden te kleuren. het pigment hecht zich prima hieraan.

Gekleurd 2

Bij deze grote keuze aan mandala’s kon ik het niet laten om er ook een te maken met alcohol markers. Juist omdat dit boek met zijn enkelzijdig bedrukte pagina’s daar ook erg geschikt voor is. Wel altijd een papier er tussen leggen zodat de volgende mandala niet de kleuren opvangt.
Ook dit gaat prima de markers vloeien niet uit over de randen. Het papier drukt niet eens zo erg door.

Gekleurd 3

Conclusie: een erg mooi vormgegeven boek met voldoende diversen mandala’s op erg goed papier gedrukt. Je kunt er alle kleurmaterialen in gebruiken door de enkelzijdige platen. Makkelijk in te kleuren ook op het dikste gedeelte van het boek. Een aanrader dus voor uren kleurplezier.

Gegevens van dit boek:
Titel: 100 Creaties Mandala
Auteur: Shutterstock
Uitgever: De Lantaarn B.V.
Aantal pagina’s: 204
Afmetingen: 237 x 237 x 26 mm
ISBN: 9789461885616
Prijs: € 14,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij bol.com.

One thought on “100 Creaties Mandala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *