Eberhard Faber oliepastelkrijt

doosjeVan Eberhard Faber kregen we een set Oliepastelkrijt om een recensie over te schrijven. Hiervoor onze dank.

Informatie die op internet te vinden is: Oliepastelkrijt, studio kwaliteit. Zeer intensieve kleuren te gebruiken op alle gladde oppervlakken, watervast, breukvast en het krijt is met papier omwikkelt. Stift van Ø 11 mm, en 70 mm lang. Verpakt in kartonnen etui. 12 stuks.

inhoud

Ik was wel nieuwsgierig naar dit setje omdat ik benieuwd was of dit goed te gebruiken is bij het kleuren voor volwassenen. Het setje ziet er mooi uit en de kleuren lijken wel goed fel. Vanwege de vette structuur heb ik er voor gekozen een kleurplaat uit te printen van internet.

Ik ben begonnen te kleuren, echter ik merkte al snel dat je heel veel strepen in het geheel krijgt, door de dikke structuur van het materiaal. Oliepastelkrijt is dus zeker niet geschikt voor kleuren voor volwassenen. Je kunt er zeer zeker andere kunstwerken mee maken, echter voor het kleuren voor volwassenen, waar wij de recensie voor schrijven is dit helaas niet geschikt.

Door de dikke structuur is hier helaas niet streeploos mee te kleuren.
Door de dikke structuur is hier helaas niet streeploos mee te kleuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *