Lyra Rembrandt Aquarell Kleurpotloden

sam_0057Van Waldorf-toys ontvingen wij dit setje kleurpotloden om een review over te schrijven. Hiervoor onze dank. sam_0054Toen wij het pakketje open maakte was ik blij verrast hoe goed de spullen verpakt waren. De set potloden zat verpakt in noppenfolie. En de doos waar de spullen in zaten was geheel gevuld met schuimpjes (heten ze zo?zie foto voor de duidelijkheid) zodat er niks aan de spullen kan komen. Dit verdiend toch wel een extra compliment.sam_0162

Informatie op de website van Waldorf-toys: Een blik met 12 kleurpotloden van hoogwaardige kwaliteit, hoge lichtbestendigheid en kleurechtheid.
De kleuren kunnen prachtig met elkaar gemengd worden en wanneer ze met een penseel met water bewerkt worden verkrijg je de mooiste aquarel-effecten.
Kleuren: wit, citroengeel, oranje, licht geraniumrood, donker karmijn, lichtblauw, Pruisisch blauw, weidegroen, meigroen, van dyke bruin, venetiaans rood en zwart midden.
Diameter stift: 4 mm

lyra-rembrandt-2Ik ben begonnen te kleuren in het Tattoo kleurboek. De kleurpotloden geven ook bij weinig druk genoeg kleur af. De kleuren zijn mooi helder. De potloden kleurden in dit boek erg fijn. De potlood gleed fijn over dit papier heen. lyra-rembrandt-1Hierna ben ik gaan kleuren in het Het enige echte Xenos mandala kleurboek. Hierin vond ik de potloden iets minder fijn kleuren. Door de iets zachtere potlood had ik het gevoel dat de potlood wat meer brokkelde en dat was niet zo fijn met kleuren. Dit kan echter heel goed aan het papiersoort liggen omdat ik hier in Het Tattoo Kleurboek geen last van had.

De potloden kosten € 18,40 en zijn verkrijgbaar bij Waldorf-toys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *