Lyra Rembrandt Polycolor Kleurpotloden

sam_0161Van Waldorf-toys kregen we een set Lyra Rembrandt kleurpotloden opgestuurd om een recensie over te schrijven. Hiervoor onze dank.

Toen wij het pakketje open maakte was ik blij verrast hoe goed de spullen verpakt waren. De set potloden zat verpakt in noppenfolie. En de doos waar de spullen in zaten was geheel gevuld met schuimpjes (heten ze zo?zie foto voor de duidelijkheid) zodat er niks aan de spullen kan komen. Dit verdiend toch wel een extra compliment.sam_0162

Informatie die op de site van Waldorf-toys te vinden is: Een blik met 12 kleurpotloden van hoogwaardige kwaliteit, hoge lichtbestendigheid en kleurechtheid.afbeelding-2015-05-06-23-05-30Kleuren: wit, citroengeel, oranje, licht geraniumrood, donker karmijn, lichtblauw, Pruisisch blauw, weidegroen, meigroen, van dyke bruin, venetiaans rood en zwart midden.
Diameter stift: 4 mm
afbeelding-2015-05-06-23-03-20

Ik ben begonnen te kleuren in het boek “Het betoverde woud”. De potloden kleurden hierin erg fijn. Doordat het papier erg glad is was ik bang dat dit wat lastiger kleuren was, maar met deze potloden was dit geen enkel probleem. De potloden gaven mooi kleur af en kleurden mooi egaal. afbeelding-2015-05-06-23-03-14Hierna ben ik gaan kleuren in het boek Sanders Kleuren voor Volwassenen. Ook hierin kleurden deze potloden erg fijn. Dit papier was iets stroever dan het papier in “het betoverde woud” en ook hierbij kleurden deze potloden mooi egaal en ook bij weinig druk geven de potloden genoeg kleur af. De kleuren zijn mooi zacht en helder.

Deze potloden zijn zeer zeker een aanrader voor het kleuren voor volwassenen.

De potloden zijn in verschillende sets verkrijgbaar. De set van 12 potloden kost € 18,05 en is verkrijgbaar bij Waldorf-toys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *