The Coolest Girls Colouring Books

1 2

Van uitgeverij Dutchbook kregen we deze boeken om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hiervoor onze dank.

3

Informatie die op internet te vinden is: Deze kleurboeken zijn speciaal voor coole meiden. Er staan meer dan 30 kleurplaten in, pak je viltstiften en kleurpotloden en geef alle platen de mooiste kleuren. Heel veel kleurplezier! Ze zijn A4 formaat….

Toen ik dit boek binnen kreeg ben ik er meteen in beginnen te bladeren en ik kreeg meteen een gevoel van toen ik klein was en graag prinsesje speelde. Het zijn echt vrolijke meisjesboeken, vooral gericht op meisjes van de basisschool.

4

Zelf voel ik me te oud om voor dit kleurboek te kiezen maar ik denk dat meisjes er echt op vallen met hun vrolijke kleurplaten over liefde, bloemen, hartjes en dieren. Erg vrolijk allemaal.

5

Het papier drukt jammer genoeg redelijk door dus dit boek is meer geschikt voor potloden dan voor viltstiften. Dat is best jammer want ik persoonlijk kan beter met stiften overweg, en ik denk dat kinderen harder op de stiften drukken dus zullen er ook meer doordruk plekjes op de achterkant te zien zijn en niet iedere achterkant is leeg gelaten.Wat ik op zich raar vind want sommige bladzijden zijn enkelzijdig bedrukt en andere bladzijden zijn weer dubbelzijdig bedrukt.

6

Ik heb kleurpotloden van Bruynzeel standaard gebruikt en Viltstiften van Steadtler Triplus Color afgewisseld met de NEON kleuren van Stabilo daar die niet in de steadtlerdoos zitten die ik heb.

7

Verder een prettig boek om in te werken, maar wel voor de jonge kleurder en deze zal hier vele uren plezier aan beleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *