Winnaars Colour by mi

In samenwerking met Colour by Mi hadden we een like & win actie op facebook lopen waarbij 2 winnaars 2 eigen gemaakte kleurplaten van Colour by Mi konden winnen. Deze verliep erg goed. Waar we natuurlijk altijd erg blij mee zijn.

11291762_864314586972149_1315909466_n

Deze kleurplaten zouden verloot worden op het moment dat Colour by Mi 400 likes gehaald had. Vanmorgen was het zo ver en ging deze pagina over de 400 likes heen. Dus heeft Mireille van Colour by Mi 2 winnaars gekozen.

Deze winnaars zijn geworden…

  • Natasja Kon
  • Willeke van Doormaal

Willen jullie contact opnemen met ons via mail volwassenenkleurenook@gmail.com en daar even jullie adresgegevens doorsturen, zodat de gewonnen kleurplaten opgestuurd kunnen worden?
Mireille van Colour by Mi heeft al aangekondigd dat er in de toekomst nog meer winacties zullen komen. Dus houdt onze site of de facebookpagina van volwassenenkleurenook of van colour by Mi in de gaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *