Tattoos kleuren

Nadat we het boek “Het tattoo kleurboek” gekregen hadden voor een review wilden we ook wel het boek Tattoos kleuren graag hebben dus zijn we dat gaan bestellen bij de boekhandel.

1

Informatie die op internet te vinden is: Creatief kleuren voor volwassenen. 
Of je nu een expert bent met inkt of nieuw bent in de tattoowereld, geef de rebel in jezelf de vrije hand met deze gedurfde ontwerpen.
Draken, schedels, bloemen en nog veel meer – leef je uit met de vele opvallende tattoos in dit boek.
Doe inspiratie op voor je eigen ontwerp! Honderden mooie ontwerpen, goed voor uren kleurplezier en ontspanning.

2

Ik was heel erg nieuwsgierig naar dit kleurboek dus toen dit boek bij de boekhandel binnenkwam ben ik het gelijk gaan halen en moest gelijk door het boek gaan bladeren. Er staat een verscheidenheid aan kleurplaten in. Van eenvoudigere kleurplaten tot echte priegelplaten waar je volgens mij wel een paar dagen mee bezig bent. Maar dit maakt het net extra leuk.3

Ik vind er wel veel kleurplaten instaan die ik niet meteen link aan tattoos. Er zijn wel wat stoerdere kleurplaten bij, echter zie ik deze niet gelijk als tattoeage. Maar dat maakt het kleurboek niet minder leuk.

4

Het papier is mooi dik en glad en hierdoor drukt het papier, net als in  pretty patterns van deze serie, niet door.

5

Ik ben begonnen te kleuren met de staedtler ergosoft aquarell kleurpotloden. De kleur werd op dit papier mooi opgenomen en ook bij weinig druk werd er genoeg kleur afgegeven op het papier.

6

Hierna ben ik gaan kleuren met de staedtler triplus color. Bij stiften is het altijd even afwachten of de stiften doordrukken. Dit is bij dit boek en deze stiften gelukkig niet het geval.

7

Je hebt een verscheidenheid aan kleurplaten. Op sommige bladzijden heb je meerdere kleine plaatjes op de bladzijde staan waardoor je ook bij weinig tijd eentje tussendoor kunt doen. Andere platen heb je toch echt wel meer tijd voor nodig. Er staan stoere skeletten in, maar ook vrolijke afbeeldingen van bloemen waardoor het boek ook hierin een afwisseling biedt.

Gegevens van het boek:
Titel: Tattoos kleuren
Ondertitel: creatief kleuren zonder stress
Uitgeverij: De Lantaarn B.V.
Afmetingen: 14x297x209 mm
ISBN: 9789461884244
Prijs: € 8,99

Dit boek is o.a. te verkrijgen in onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *